Slazem se, kazna uopce nije potrebna tamo, a kako svi mi znamo, problem neopravdanih negativnih reputacija je sve veci.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=2390
Smatram da ovdje upozorenju nije mjesto . nisam bio u offtopicu i samo sam rekao na glas kaj i drugi misle.
ako sam u krivu , a jesam , onda kazna neka bude u skladu sa time , recimo tjedan ili dva hladjenja .
ali mislim da nisam u krivu i mislim da mnogi o takvim clanovima kakve sam prozvao misle i gorim rjecima, jer ako se doticne moderator osjetio prozvanim onda stvarno muse ispricavam , moj komentar se odnosi na clanove ovog foruma kojima tu nije mjesto(mozda nije ni meni) , ali boga mi dojadilo mi je dobivati negativne repove BEZ ICIJEG POTPISA , pa da vidim kome se kaj ne svidja . ja se svakome uvijek potpisem , jer to je uredu , ne ocekujem ja da se svatko slaze sa svakim , ali i ako me pljujes onda se potpisi brate mili .
zato ili me banajte ili zahtjevam ukinuce opomene .
jer ovo jer apsurd - ja kazem na glas u najljepsem nacinu mogucem za takvo ponasanje i odmah UPOZORENJE .
a inace dosljednost moderatora je tu stalno na dijelu .
Slazem se, kazna uopce nije potrebna tamo, a kako svi mi znamo, problem neopravdanih negativnih reputacija je sve veci.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
to je problem ovog foruma,previse moderatora![]()
Pa jesi dobio ban, nisi, pa sta se onda zalis???
pa al to je stvar principa.
nesto treba napravit s tim reputacijama , kak neko moze bi tolki ... neznam neku pristojnu riječ , papan ? da mi da crveni i ne potpise se
pa to treba tuć.
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
zbog mira u kući, jednostavno....Izvorno postao Ljubav
šta bi ti napravio da znaš tko ti je dao negativnu?
uzmi primjer iz nečeg puno bitnijega, recimo pravosuđa...
vrlo često postoji tzv zaštićeni svjedok i on kao takav mora i smije biti takav papan da svjedoči svašta (poz/neg) o optuženom.
...samo ti komentiraj reputacije di ne treba... a to da je previše modova - trebalo bi ih biti i više, samo što mi sve pokrivamo pa i nije potrebnoIzvorno postao Ljubav
..."zmija" bolje šuti ak nemaš nešto pametno za reć...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
slažem se sa Eminemom! stvarno je apsurdno govoriti o reputaciji cijelo vrijeme. A što se tiće normalnog članstva (to podrazumijeva obične članove, ne modere i admine), nikad nisam imao problema. Na početku jedno malo upozorenje od Inovatora kao početnik i to je to. Zašto? Zato što postam, searcham, ne petljam se u komentare, ispričavam se zbog nužnog offtopica te ga prepuštam moderatorima da ga riješe ako je nužno jer im je to na kraju i posao! Ako se neko misli da ga nešto vrijeđa ili nešto, ne treba se upuštati nužno u raspravu, nego jednostavno dotični post prijaviti moderatoru i mir. Ako dođe do toga da je nužna rasprava, onda je tu PM, a ne tematski forum.Izvorno postao Eminem
Mislim da sam bio jasan i da sam uhvatio šire područje problema, a ne samo ovaj ovdje.
S poštovanjem.![]()
puno je zanimljivije kada ne znaš tko ti je zaljepio negativu... možeš nagađati pa te to barem malo zabavi ako recimo nemaš privatni život![]()
![]()
malo sam ot... ups![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ljepo i vrlo jednostavno rečenoIzvorno postao GoGs
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Kao što sam rekao, bilo je već rasprave o tome na forumu, onaj tko želi o tome dalje raspravljati neka otvori novu temu u Mobil # Forum # Obavijeste, neka uzme u obzir sve što je već rečeno na tu temu i proba smisliti neki novi argument jer ovo nema nikakvog smisla.
Isto tako je i prijedlog za micanje upozorenja odbije pošto poruke poput ove:
Nisu poželjne na ovom forumu!Izvorno postao Router
Svaka daljna rasprava je suvišna...
Bookmarks