evo i ja sam uzeo sinoć jednoga, u simpa paketu, još je novi, napunio sam bateriju jednom, sad ju još moram par puta da ju formiram do kraja, no čini mi se da neće trajat više od 2-3 dana, uz normalno korištenje(puno razgovora, ništa igranja, slušanja mp3ca i sl.). slikanje u nočnim uvjetima; poprilično loše slike, jako zrnaste, dok u dnevnim savršeno čiste. funkcijske i navigacijske tipke meni odgovaraju, dakle ne vidim problem rukovanja s njima, dok tipke sa brojevima su pretvrde, premale, i ne baš predostupne, pogotovo prve tri koje se nalaze ispod gornjeg dijela kad se izvuče. ekran, vrhunski, 262k boja fino pristaje, jedino je po jakom suncu slabiji odziv, pa je malo zatamnjeno, al vidi se. mislim da je to inače normalno i kod ostalih mobitela.kliznik je riješen oprugom, dakle, sam se otvara i zatvara, klimanja skoro da i nema, tj. doslovno se ne osjeti, za razliku od 6280 koju se bojim i otvorit da se neće raspast. kvaliteta zvuka zvonjave ništa specijalno, stereo zvuk koji je normalan u današnjim novim mobilnim uređajima, nije preglasan, fino se čuje. vibra; slaba, to mi se ne sviđa, ostavim ga na stolu, ni ne čujem da vibrira, dok prethodna nokia kad je počela skakat, čulo se u drugu prostoriju. dizajn; po meni za svaku pohvalu, jedan veliki + dajem metalnom kučištu. software; trenutno imam od t-mobilea, čekam ekipu da mi ga skine i stavi orginalni. ovaj njihov nije spor, što mi je najbitnije, al vjerujem da može biti i brži. otprilike, to bi bili moji prvi dojmovi. ako još nekoga nešto zanima, neka slobodno pita

Bookmarks