Još od t610 i Mini Golfa, mislim da je to Sony Ericsson.. A po meni (off topic narvno) je Symbian. Najdraža igra: Prince of Persia: Sands of time..
znachi, ne mislim na symbiane i sl. nego najobichnije Java igrice... koj ima najvishe i "najigrivije" (naravno ovo je relativno)... dali je to motorola, nokia ili SE... za samsung sam siguran da nitko nebu dao glasa
ja sam do sada imao samsungi nokiu
![]()
a kod frenda na SE k750i ima tako-tako dobre igrice... pa josh neznam za motorlolu (chuo sam da ima dobre...)
shta vi mislite?
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Još od t610 i Mini Golfa, mislim da je to Sony Ericsson.. A po meni (off topic narvno) je Symbian. Najdraža igra: Prince of Persia: Sands of time..
Siemensi.Nokie i samsunzi
:
Nokia ima najbolje igrice!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
SonyEricsson po meni :bunny:![]()
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
sony ericsson što god tufnem u njega radia i igre koje tufnem su odlične
Seriously?
na N3230 igrice izgledaju sasvim dobrododuše najviše igram tetris i simse2. kakav je to pokazatelj, ne znam
![]()
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Izvorno postao ::wrangler::
dobro, t610/630 i minigolf nishta nebude premashilo... to je bio (i ostao) kult.... neshto kao starcraft/warcraft na kompu
no nechemo sada u OT![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
po mom misljenju SE definitivno!
cvita
Motorola ima odličan izbor igara...
slično kao i kod nokije... ali nokija ipak ima više..
![]()
SGH D600 rulez
![]()
![]()
Nokia i SNAKE na 3210/3310 .
mislim da samsunzi i SE imaju najbolje igrice
super real tennis na k700i
i freekick na d600
Evo malo podataka. Za sve modele danas postoji vrlo velik broj igrica. Isto tako ako gledamo po proizođačima onda je interesanto da na Nokia-i rade samo igrice pisane za Nokiu. Na Siemensima rade, u većini slučajeva, osim igri pisanih za Siemens i one pisane za Motorolu i SE. Na SE rade igre gotovo sa svih marki.
Ostalo nisam isprobavao, ali postoji mogućnost da se i među ostalim markama ima igri koje su pisane za jedan mobitel rade i na drugom.
Prema tome isprobavajte![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Moje mišljenje je da niti jedan mobitel nema dobre igrice (osim možda ove nove generacije Symbiana i Windowsa)...
Zadnji uredio .El Nino. : 29-06-2006 u 18:42
Bom Chicka WahWah
Ovisi kako na to gledaš. Bit dobre igre nije ni izgled, ni platforma, ni veličina ekrana nego igrivost i zanimljivost. Ne možeš poreći da postoje igre koje su odlično igrive čak i na mobitelima.Izvorno postao PhytoSculpt
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo konkretno, ja još nisam naišao na sebi zanimljivu, igrivu, java igru. a imam ih more. dok za symbian je već drugačije stanje, ima ih nekolicina potencijalno i zanimljivih i igrivih.Izvorno postao Sljaka
Ja obozavam igre na mobilnom... vecinom su sve dobre!!!Ali,mislim da je ovde pitanje trebalo da bude ne koji tel ima najbolje igre,vec mozda,koji je tel najbolji za igranje.Recimo,ja na svojoj 6600 igram sve igre bez problema,dok mi ni na jednoj ostaloj Symbian Nokii to ne polazi za rukom,jer nema jostyka.
@zerobravo to je stvar osobnog ukusa i besmisleno je o tome raspravljat, svatko voli/ne voli drugačiji tip igri.
@pinocio imaš ti, možda i pravo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nokia (konkretno n-gage) i asphalt burnout 2.... igra je legendarna!!
Ja mislim da SonyEricsson ima najboljih igara. Ovi novi SE dolaze i sa 3D igrama, a i velika većina svih igara radi na SE. Ja sam se iznenadio što je sve proradilo na frendovom K700i... Uglavnom SonyEricsson.![]()
![]()
No općenito govoreći igre na mobitelima i nisu nešto. Jako ih slabo igram i to stvarno kad mi je dosadno da dosadnije ne može biti...![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ja sam dao svoje mišljenje...promijenio sam hrpu mobitela, na kojima sam igrao hrpi igrica i niti jedna igrica mi nije bila niti malo zanimljiva i sve su mi dosadile nakon 5 minuta (to je možda zbog previše igranja na PS2)...ne moraju se svi složiti sa mnom, ali to je moje subjektivno mišljenje da igre za mob niš ne valjaju...
![]()
Bom Chicka WahWah
Slazem se. Po onome sto sam ja vidio, ipak su najbolje ["defaultne"] igre na SE, a i vecinu drugih podrzava, za razliku od drugih proizvodjaca.Izvorno postao DJ DeVelox
![]()
|Think again.|
IMO, na Njoki su najbolje i definitivno najigrivije igrice...a i definitivno ih je najlakše pronaći![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pa večina proizvođača radi paralelno igre za večinu marki mobitela. Tak da se vrste mobitela mogu uspoređivati sa rezolucijom i brzini izvođenja jave.
Al sve te silne igre dosade za par dana.
Ostaju samo Tetris, mau mau i Zuma![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks