Vidi rezultate ankete: Što sad kad je došao Tomato?

Glasači
67. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Ostajem na Tele2 jer mi se ne da mijenjati

29 43,28%
  • Kupujem i Tomato i Tele

6 8,96%
  • Prelazim na Tomato jer je jeftiniji

10 14,93%
  • Ne interesiraju me jeftine ponude

22 32,84%
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 127

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JBT
    Zna se da je VIP to napravio radi sprecavanja odljeva svojih korisnika na Tele2, a mislim da oni koji do sada nemaju mobitel da nemaju niti interes za njim. Jedino u obzir dolaze klinci, ali oni su danas toliko tehnicki osvjesteni da nece niti da cuju za mrezu bez MMS-a, slicica, melodija i ostalih trickarija. Ovim je potezom zapravio VIP sebi osigurao jedan dio dvostrukih korisnika jer moze se dogoditi da dosta VIP korisnika uz svoj 091 broj uzmu i 092
    Da, slazem se i mislim, prema slucajevima oko sebe, klinci su gori od nas. Pomislila sam jedino, ono, mozda je to ok za starije ljude kojima se ne da ucit sve te funkcije, ali vraga, oni isto polude kad dobe dobar mob. u ruke...moj stari posalje vise MMS-a od mene npr. i to podosta vise. Zbilja najvise Tomato moze posluzit kao alternativa...A Vip nije tak ni glup, vjerojatno ce Tomatom sprijecit manje racune ljudi koji bi uzeli Tele (alternativno) i umjesto toga ih povecat....ako im uspije plan, naravno...
    A one kojima Tele 2 nije alternativni broj, mislim da Tomato nije nikakva konkurecija...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tocno, meni je Tele2 jedini i nisam uopce niti pomisljao na Tomato, a ne vjerujem da ce dolaskom Tomata stariji ljudi pohriliti po mobitele, oni koji se nesto kuze u tehniku imaju ih odavno, a ostalo je skupina koja jedva zna koristiti i daljinski upravljac, a kamoli mobitel. A uostalom, znas se da ce stariji ljudi najteze promijeniti mrezu.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    48
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nadam se da nakon ove "virtualne" mreže neće ih biti još, prventsveno zbog visoke zasićenosti tržišta, a i nama korisnicima ne bi išlo na ruku previše različitih mreža i prebrojeva, jer što ih više ima, to će nam pozivi biti skuplji...

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove