Vidi rezultate ankete: Što sad kad je došao Tomato?

Glasači
67. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Ostajem na Tele2 jer mi se ne da mijenjati

29 43,28%
  • Kupujem i Tomato i Tele

6 8,96%
  • Prelazim na Tomato jer je jeftiniji

10 14,93%
  • Ne interesiraju me jeftine ponude

22 32,84%
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 127

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JBT
    Ne vjerujem da ce Tele2 gubiti postojece korisnike, jedino se moze dogoditi, da ce im biti smanjen priljev novih ukoliko ne budu jeftiniji od Tomata. Meni su 3 osobe s kojima najvise razgovaram na Tele2 tako da stvarno nemam razloga placati 0.99 umjesto 0.39. Znam dosta ljudi koji su uzeli Tele2 jer im je netko od bitnijih ljudi na toj mrezi, a isto tako neki su Tele2 uzeli "rekreativno" bas kao sto danas uzimaju i Tomato.
    Istina, ja naprimjer znam cijelo jedno drustvo u kojem su se dogovorili da svi generalno uzmu tele2. Ja takoder nebi presla na Tomato iskljucivo zato sto su mi najvazniji ljudi na tele 2 i s njima pricam za 0.39 l. Dakle, Tele je jos uvijek u prednosti sa tom starom tarifom radi cijene poziva unutar mreze...A nove potencijalne korisnike bi vec mogao pokupit Tomato...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da smo vec rekapitulirali nekoliko puta kome je namjenjen tomato. to su ljudi koji nemaju do sada mobilni telefon jer im je to sto zbog funkcija a ponajvise zbog raznovrsnih tarifa i uvjeta komplicirano. Znaci postoji jos jedan dio kolaca koji se da pojest.
    dobar grah daleko se čuje

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD
    mislim da smo vec rekapitulirali nekoliko puta kome je namjenjen tomato. to su ljudi koji nemaju do sada mobilni telefon jer im je to sto zbog funkcija a ponajvise zbog raznovrsnih tarifa i uvjeta komplicirano. Znaci postoji jos jedan dio kolaca koji se da pojest.
    Meni je drago da ste vi to utvdili, ali valjda imam pravo ne mislit tako... Iako je cinjenica da ce Tomato dobro doc onima koji nemaju mob i ne trebaju im razne funkcije, ja mislim, kao sto sam vec negdje napisala, da je Vip to napravio s ciljem da njegovi korisnici ne odlaze na Tele 2 i da sam sebi bude "alternativi operator", tj da pretpostavlja da ce svi koji imaju Vip a namjeravali su uzeti Tele2 uz njega ipak radje uzeti Tomato...

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove