Zanima me šta piše na mobu kao operater tomato ili nešto drugo.
Da li to neko već koristi ( nereda vidim da je prvi kupio) i kako to radi?
Zanima me šta piše na mobu kao operater tomato ili nešto drugo.
Da li to neko već koristi ( nereda vidim da je prvi kupio) i kako to radi?
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Nije zgorega pročitati malo po temi prije nego pitaš... piše tomato.Izvorno postao rage99
A kako radi... radi![]()
Evo ovdje imaš fotku ekrana http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=348369&postcount=1Izvorno postao rage99
A ja sam sklepao nekesličice za telefone
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=347336&postcount=40
Na tomatovim stranicama nigdje nevidim oznaku "pdv uključen u cijenu" niti išta slično (mislim da se to kosi sa nekim zakonima, pravilima i sl., a i živcira me). Dakle pitanje je dali je pdv uključen ili su ovi potegli dobru staru bazu sa "povoljnim" cijenama na koje samo treba još dodat 22%?
Pisalo je na bug onlineu da je u cijene uključen pdv.Izvorno postao ruvignaldi
Ne znam...ali meni je ovaj Tomato potpuno nepotreban u ovom trenutku. Znam da će biti ljudi koji će staviti i Tomato u svoj repertoar SIM kartica, ali IMO, ovaj virtualni operater ima jako malene šanse za uspjeh. Čisto sumnjam da će privući nekakvu značajniju klijentelu, za razliku od Tele2 koji ima dobru budućnost. Pogotovo što pozivi prema toj "mreži" koštaju kao pozivi prema drugom operateru što je nedopustivo.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=347855&postcount=98Izvorno postao ttperic
Izvorno postao jay
Tomato je jak uzvratni udarac Tele2 i mislim da ako nešto ne poduzmu... TELE2 R.I.P., ljudi će jednostavno početi mjenjati svoje "alternativne" TELE2 kartice za tomato, a i činjenica je da većina onih koji imaju Tele2 broj ga koristi kao sporedni, a s koliko malom bazom stalnih korisnika tele2 može izdržati...Izvorno postao ttperic
Naprotiv, potpuno je logičnoIzvorno postao ttperic
![]()
LOL ma dobroIzvorno postao jay
Ja se baš i ne slažem s tom procjenom. Ciljana publika Tomatoa su tko? Djeca, djedovi i bake, domaćice...Ja čisto sumnjam da će itko iz drugih kategorija kupovati Tomato. A što će njima još Tomato? Koliko ja vidim, ne donosi apsolutno niti jednu prednost u odnosu na Tele2, a Tele2 je tek počeo sa svojim uslugama...Izvorno postao jay
Meni je to logično samo ukoliko uzmemo u obzir činjenicu da se tako još više puni Vipnetova riznica...Izvorno postao jay
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bez brige, ako se tele2 osjeti ugroženim od tomata neće sjediti i gledat kako gubi korisnike. Mnogo ljudi tu na forumu koristi više operatera i slažem se da je tomato odličan za alternativnu karticu, ali većina njih koji nisu na forumu ipak fura jedan mobitel i mislim da će jako mali broj ljudi odabrat tomato kao jedinog operatera. Ipak svima trebaju nešto jeftiniji ili besplatni pozivi prema nekoliko brojeva, a tu tomato nema što ponuditi i zato će uvijek ostati alternativa.Izvorno postao jay
Cijene usluge moraju uvijek biti s PDV-om. Tako da one stare sheme cijena + PDV je zakonom zabranjena!Izvorno postao ruvignaldi
...also known as El'AnDrA...
Moguće je izraziti cijenu bez PDVa ako je pored nje navedena s uračunatim PDVom.Izvorno postao andro2001
Bookmarks