Tele2 je operater koji se polako razvija, a Tomato je ovakav i ovakav ce i ostati, i ne bih iz principa davao lovu duopolistima ni za kakve njihove nove uslugice i produzene ruke.
Tele2 je operater koji se polako razvija, a Tomato je ovakav i ovakav ce i ostati, i ne bih iz principa davao lovu duopolistima ni za kakve njihove nove uslugice i produzene ruke.
@JBT: a tele radi bas za tebe, oni postoje samo da se pretrgnu svi da tebi ustede par kuna na mobitelanju... i sebi isplate place koje drze u skromnim granicama..Izvorno postao JBT
ma svi ti oni rade zato da neka baba u svedskoj moze dobit dividendu, nitko tebe ne voli, steta sto si se ponadao stari :bunny:
nego, vidim da sam se dosta angazirao oko ove rasprave i sad je dosta, slzbeno objavljujem da vise necu nista o tome pisati.. ja sam samo mislio da ce vas radovati vijest o pokusaju neceg novog i jeftinog.. pa i da hate-mobile izda nesto superpovoljno ja bih mu se vratio..![]()
Zadnji uredio jsp_m : 19-06-2006 u 23:10
Cuj, Tele je dosao i srusio cijene preskupih mobilnih usluga u HR, ova dva operatera su nas 6 godina pljackala, jedan pod krinkom "prekvalitetne" usluge, a drugi se pravdao da ima velika ulaganja u poboljsanje mreze pa tako mora dizati cijene SMS poruka. Sve u svemu, zbog takvog odnosa, od mene vis nece dobiti niti kunu. I ne znam kako se moze uopce usporedjivati Tele2 i Tomato, Tomato je virtualni operater, Tele2 to nije. Naravno da i Tele2 zeli zaradu, nisam naivni balavac pa da mislim kako oni vole mene, a ne moj novac stoga odbacujem tvoje prethodne insinuacije.
Isti takav odnos ima i T Com u fiksnoj kojemu, nazalost, jos uvijek moramo placati pretplatu.
Ja ostajem u Tele2, naravno imam i Vip koji cu također zadržat, ali da ću uzeti Tomato, e pa ne ću, sigurno, jednostavno mi nije potreban... mislim da će to biti jedan potpuno pasivni igrač koji će najviše Vipu pomutit račune
Mislim da preosobno doživljavate one ponude. Nisu sve ponude namijenjene svim korisnicima, a ovo je definitivno jedna od onih koje nisu namijenjene većini korisnika ovog foruma.
Ne milsim bas da ce Tomato skoditi VIP-u jer bi time oni isli protiv sebe. Oni su pokrenuli tu uslugu samo da ne bi morali spustati cijene svojih usluga. Ljudima su ponudili Tomato i to je njihov odgovor na Tele2. Svojim korisnicima su tako porucili da ako zele niske cijene uzmu jos jedan broj i jos jedan mobitel, to im se, naravno, isplati vise od spustanja cijena. Sto li ce sad T mobile napraviti? Papriku, krastavac, feferon, lubenicu???
Anyway, mrzim T Com, ali u mobilnoj telefoniji ipak mi je VIP puno antipaticniji jer se previse isticu svojom kvalitetom, a T Mobile je jednako kvalitetan, a na nekim podrucjima i jaci pa ne vicu po reklamama kako su najkvalitetnija mreza na svijetu.
Bojim se da 90% ljudi uopće ne zna da je tomato vipov brand.Izvorno postao JBT
Mislim da 90% ljudi trenutno ni ne zna kaj je Tomato...Izvorno postao ojpi
![]()
a nego sto su napravili tim potezom indirektno za neke?Izvorno postao JBT
Ne nego su korisnicima koji cvile da im telefon treba samo za razgovore i SMSove i da su im cijene usluga preskupe i da oni time financiraju nadogradnju i usavrsavanje mreze za te usluge koje njima ne koriste ponudili idealno rjesenje da se vise ne bacaju po podu.Izvorno postao JBT
dobar grah daleko se čuje
Pomalo naivno objašnjenje jer sve vise izlazi na vidjelo da VIP radi dumping cijena preko drugog branda s obzirom da ne žele pobijati sami sebe i izjave poput onih da se s konkurencijom neće boriti spustanjem cijena nego kvalitetom. Vec je jasno da su uvidjeli kako nekim kroisnicima nije toliko bitno imati milijun usluga i ti isti su oni koji su prelazili na Tele2.Izvorno postao KaKaV NeReD
Bookmarks