s vipa sam otisa, i ne mislim mu se vise vracat.Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
pozdrav
s vipa sam otisa, i ne mislim mu se vise vracat.Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
pozdrav
Dakle i tu te imaIzvorno postao Mean Machine
![]()
Ovaj Tomato je presmjesan, isplati se eventualno onima koji ne koriste mobitel toliko frekventno...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
mislim da u opciji tele vs tomato bi definitivno izabrala tele... iako ni oni nisu nešto bajni![]()
ali ajde.. recimo da MORAM, da me se PRISILI...
još uvijek mi nekako odzvanja u glavi ono
smješno i žalosnoobratite se službi za korisnike na broj 092 99 33 - taj se poziv naplaćuje 1,70 kn/min.![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
smijesno i zalosno je ako ti za njihov spektar usluga IKADA zatrebas nazvati korisnicku :throw:Izvorno postao fly_nan
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
![]()
e sad me nasmija.... svaka ti dala![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Pa zna se dogodit da nekad ne mozes nadoplatiti racun bonom kojeg si kupio jer nesto ne stima ili ti se zablokira slanje SMS-ova itd, ne mislim bas da ti nikad nece zatrebat SZK.
Tele2 je operater koji se polako razvija, a Tomato je ovakav i ovakav ce i ostati, i ne bih iz principa davao lovu duopolistima ni za kakve njihove nove uslugice i produzene ruke.
@JBT: a tele radi bas za tebe, oni postoje samo da se pretrgnu svi da tebi ustede par kuna na mobitelanju... i sebi isplate place koje drze u skromnim granicama..Izvorno postao JBT
ma svi ti oni rade zato da neka baba u svedskoj moze dobit dividendu, nitko tebe ne voli, steta sto si se ponadao stari :bunny:
nego, vidim da sam se dosta angazirao oko ove rasprave i sad je dosta, slzbeno objavljujem da vise necu nista o tome pisati.. ja sam samo mislio da ce vas radovati vijest o pokusaju neceg novog i jeftinog.. pa i da hate-mobile izda nesto superpovoljno ja bih mu se vratio..![]()
Zadnji uredio jsp_m : 19-06-2006 u 23:10
Cuj, Tele je dosao i srusio cijene preskupih mobilnih usluga u HR, ova dva operatera su nas 6 godina pljackala, jedan pod krinkom "prekvalitetne" usluge, a drugi se pravdao da ima velika ulaganja u poboljsanje mreze pa tako mora dizati cijene SMS poruka. Sve u svemu, zbog takvog odnosa, od mene vis nece dobiti niti kunu. I ne znam kako se moze uopce usporedjivati Tele2 i Tomato, Tomato je virtualni operater, Tele2 to nije. Naravno da i Tele2 zeli zaradu, nisam naivni balavac pa da mislim kako oni vole mene, a ne moj novac stoga odbacujem tvoje prethodne insinuacije.
Isti takav odnos ima i T Com u fiksnoj kojemu, nazalost, jos uvijek moramo placati pretplatu.
Ja ostajem u Tele2, naravno imam i Vip koji cu također zadržat, ali da ću uzeti Tomato, e pa ne ću, sigurno, jednostavno mi nije potreban... mislim da će to biti jedan potpuno pasivni igrač koji će najviše Vipu pomutit račune
Mislim da preosobno doživljavate one ponude. Nisu sve ponude namijenjene svim korisnicima, a ovo je definitivno jedna od onih koje nisu namijenjene većini korisnika ovog foruma.
znas mene, ja sam svugdi!Izvorno postao rospaya
evo dobija karticu mukte, pa cemo stuc tih 50 kuna!![]()
samo da svi oni koji cvile da nece vise nikada davati lovu vipu i tcomu, neka shvate neke stvari.
ako koristite vip, dajete pare tcomu (povezivanje bts-a)
ako koristite tele u zgb, dajete pare vipu, pa onda i tcomu
i davanja para takvim velikim firmama se nemozemo izvuci, moze nas izvuci samo drzava sa drugim zakonima
Ne kužim te baš, ali ti hoćeš reći da je onda bolje biti na vipu ili t-mobileu jer tak i tak moramo davat pare njima pa nema smisla ići na konkurenciju? Svašta...Izvorno postao coma_zgb
ne ne, ja hocu reci da kako god okrenuli pare idu njima
Da, dobro si ti to nabrojao, iako korištenjem Tele2 u ZG ne profitira VIP jer ides preko Tele2 baznih stanica, to je vec odavno poznato. Svejedno, koliko god monopolisti i duopolisti zaradjivali, ipak im je zarada puno veca ako si im korisnik.
A isto tako je ispalo da sve kaj zarade, ide T-Comu i VIP-u...Izvorno postao coma_zgb
Bookmarks