Vidi rezultate ankete: Što sad kad je došao Tomato?

Glasači
67. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Ostajem na Tele2 jer mi se ne da mijenjati

29 43,28%
  • Kupujem i Tomato i Tele

6 8,96%
  • Prelazim na Tomato jer je jeftiniji

10 14,93%
  • Ne interesiraju me jeftine ponude

22 32,84%
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 127

Threaded View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jay
    Da, ali iza Tele2 je stajala višemjesečna medijska pozornost i duža reklamna predkampanja, a Tomato se prvi put pojavio prije tjedan dana na press konferenciji i koji dan prije s neobilježenom reklamom.
    Inače takve gužve kakve ti opisuješ se nisu mogle vidjeti u Splitu gdje su se do prije mjesec dana bez problema mogli pronaći prepaidi s tarifom39, a siguran sam da bi se i sada mogli naći.
    ocito tamo ljudi ne razmisljaju o takvim stvarima
    ja se sjecam da sam uspio vise manje bez problema potpisao pretplatu za tele2, ali to je zato sto je bilo prvi dan nakon sto je mreza krenula. slijedeci dan su guzve bile takve da su doslovno ljudi ostajali ispred ducana u redovima

a tomato se pojavio tek tako iznenada, jer mi izgleda kao da je kompletna koncepcija i marketing smisljen zbrda zdola u roku od dva dana. Jedino pohvaljujem konzervu, ali ostatak, pogotovo iritantna reklama u kojoj tip baca novce po cesti (za hrvatske prilike stvarno presnobovski) i na kraju ga pogodi divovska rajcica, nema veze s vezom. tim vise sto me podsjeca na one tzv americke viceve - setaju marko i janko ulicom, jednom padne zgrada na glavu, a drugi je imao penkalu u dzepu. bezveze.
    uostalom, to s bacanjem novaca na neki nacin daju kontru sami sebi.
    Zadnji uredio pppprrrr : 26-06-2006 u 11:41

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove