Zato jer ako je podešeno na automatsko traženje čim čopi minimalni signal mob se prebacuje, a kako takav signal kod tele2 nije stabilan uvijek onda se nađeš nedostupnim.Izvorno postao revo
@revo
Ti bi bio najsretniji da se sa teletom dogodi ono što se dogodilo sa vegom... Gle, to se dogoditi neće, a neke od razloga ti je već u više navrata obrazlagao Drug... Najbolje da bi se zgasili zato kaj nisu uveli MMS i GPRS onda kad su ga "kao" najavili... Bez toga većina običnih korisnika jednostavno ne može i svi će se vratiti T-Mobileu i VIP-u da bi mogli koristiti blagodati njihovih (skupih) naprednih usluga... A kao što rekoh, tomato će nuditi ono što nudi i danas: pozive unutar države (znači, bez roaminga) i SMS poruke...
Zato jer ako je podešeno na automatsko traženje čim čopi minimalni signal mob se prebacuje, a kako takav signal kod tele2 nije stabilan uvijek onda se nađeš nedostupnim.Izvorno postao revo
Pa tko uopce jos koristi automatsko trazenje mreza? Tu sam glupost uvijek imao iskljuceno, pogotovo kad mi se jos prije par godina, na auto-cesti ZG - SL. BROD znalo dogadjat da se prebaci na bosansku mrezu, tamo gdje bi doslo do rupe u signalu kod nasih.
Vratija se @revo, jeeeeeee.....
Kao prvo, osnovna pravila Internet kulture nalazu da se ne pise velikim slovima jer to onda znaci da se deres, a nemas se ovdje na koga derati. Na jednom nasem news portalu brisu sve komentare na forumu koji su pisani velikim slovimaIzvorno postao web
Druga stvar, sve to sto si nabrojao nikad nije bila sluzbena najava od strane uprave Tele2 nego samo nagadjanja nekih koji su imali "inside" informacije.
sad cekam ojpia i jbt-a koji su placeni od telca da nam ovo sve malo pojasne...
Hehhee, vec su ti odavno pojasnili, ali necemo nista govorit da ne bi ti to otkrio svojima, znas da konkurencija ne smije znati informacije![]()
jaoo, usi me zabole od ove deracine i nepoznavanja pravopisaIzvorno postao web
Ja ne znam sto bi bila sramota da tele2 jos nije uveo mms. Ajd nek mi netko da podatak koliko se mjesecno uopce posalje MMS poruka, pa ne znam zasto bi to bila neka bitna stavka.
Nekvalitetne kartice?!? Sto bi ti, rucni rad? Nit ja nisam zadovoljan sto su danasnji tv uredjaji nekvalitetniji, i sto se vise ne prave bojleri i ves masine sto traju mnogo dulje, pa sve sto mozes napraviti je baciti staro i kupiti novo. Jbg, sto si ocekivao, u potrosackom smo drustvu
a da ce se Tele2 desiti isto sto i Vegi, cisto sumnjam. Prvo se upoznaj s njihovim cijenama (koje nisu bitno nize od ostala dva slovenska operatera), pa tek onda laj na mjesec.
Da, slažem se. Tele2 ide polako (doduše jako plako) ali sigurno i dosljedan je svojoj politici, dakle držati najniže cijene. Tomato je poluproizvod (dakle nije niti operater u strogom smislu, niti nudi i ne planira nuditi usluge koje se danas podrazumijevaju kao potrebne usluge, dajke mms i gprs), ali kao takv će naći svoju grupu kornsika i imati pošten dio tržišta a to se odnosi na umorvljenike. Mislim da ne tele2 nitko ne može vršiti pritisak nego su oni koji vrše pritisak na druge. Puno toga im ide u korist (ponajprije njihova dosljednost), ali i nadolazeće zakonske mogučnosti (mijenjanje operatera bez promjene broja).
MMS i GPRS u ovom trenu jesu nedostatci, ali ne toliko ozbiljni da bi mogli ugorziti poslovanje, a uskoro kada uvedu te suluge imat će ponovno sredtvo pritiska nad ostalim operaterima, jer će kao i do sada biti dosljedni svojoj politici i ponuditi najniže cijene, a njihovo završno usađivanje u tžište (i time jak udarac potojećim operaterima) bit će več spomenuto uvođenje zakona u mogučnosti prelažanja na druge mreže. Dakle sažetak je da je tomato dobrozamišljna "polumreža" koja ima svoju grupu korisnka i koja će naći mjesto na tržišti, ali ne može se usprediti sa tele2
Tomato je brand (jeli to tako teško shvatiti :bunny: )!Izvorno postao supercom
Mogućnost promjene operatera uz zadržavanje broja nije više zakonska nego tehnička.
E i kako ova tema više nema smisla s obzirom da je Tele2 uveo vruću tarifu pa tako i anketa postaje neadekvatna tj. postaje besmislena završno sa jučer, trebalo bi ovo zatvoriti![]()
Tomato je virtualni operater....
Hm,ako je virtualni zar se ne bi trebala oglasiti Agencija za telekomunikacije ili su oni na godisnjem pa ih nema do jeseni??
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Jel ti to pričaš o istoj onoj agenciji koja na svojim stranicama u izvornom kodu ima:
p.s.HTML kôd:<META name="hebise" content="" > <META name="itisehebi" content="" >
mamicu im sad su maknuli, bilo je do prije 5 minuta, vidi http://borja.org/articles/view/2707/ ...
http://www.info-mob.com/novosti/hebi...unikacije.html
Zadnji uredio gog : 28-06-2006 u 11:51
Izvorno postao gog
Izvorno postao http://www.tomato.com.hr/faq.htm#1
Provaj naći riječ virtualni na njihovoj straniciIzvorno postao http://www.tomato.com.hr/faq.htm#5
uostalom ako je virtualni operater koja je to firma koja ima licencu da koristi vipnetov tomato brand? :bunny:
Tomato jest po svim funkcijama virtualni operater jedino sto se ne smije tako zvati jer mislim da u HR nije proveden natjecaj za virtualnog operatera niti je VIPnet dobio 092 pozivni da bi na njemu pokrenuo novog "operatera".
Izvorno postao JBT
upravo tako, igrali su se riječima, svaka čast na pravnoj mudrosti!
Imaš pravo, mea culpa .)Izvorno postao jay
Da imaš ti pravo...a ja baš neću koristit Tomato samo zato što je brand, a ne virtualni operater![]()
![]()
Na stranu svi ostali nedostatci
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
nova anketa: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=24302Izvorno postao jay
slazem se da je tele 2 bolji od tomata.. ali nekad me tele2 zivcira recimo po pitanju.. sluzbe.. meni je kartica istekla i ja ne mogu nazvati sluzbu za korisnike niti onaj izbornik za nadoplatu racuna? sta to nije idiotski...
dalje... tomat se ne isplati jer pricanje unutar tomata je 0.99 sto je ko i kod drugih mreza..a to je visoka cjena.. a da ne govorim da imajuci tomato,svi koji me zovu placaju visoke pozive je je to druga mreza.
bas me zanima sta ce biti kad 091 baza brojeva bude puna, a 092 predbroj je vec rezerviran za tomato, sto nema veze s 091 brojem, sta ce onda korsititi?
kolko ja ovdje vidim,samo vip koliko toliko "odgovara" na tele2 akcije i smanjenje cjena.. kronet je dosta dugo suzdrzan i ne povlaci poteze da bi ikako konkurirao tele2.
sto se tice vipa i tih dodatnih usluga zbog kojih su oni kao skuplji operater, sve nekako mi se cini da se te njihove dodatne usluge postupno ogranicavaju i otezavaju... primjer.. vip prijenos novaca. imas 100 uvjeta i 100 naknada dok prebacis obicnu svotu novca..
To se neće dogodit ako nastave imat takve cijene.Izvorno postao khideg
![]()
Izvorno postao gog
Brzi su to momci i ako je ljeto![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Izvorno postao ojpi
a i ako se kojim čudom dogodi jednostavno će dodati još jednu znamenku (mislim da to ne bi smio biti problem, primjerice: 091/500-22228).
Hhaha, da, da, bas u Tele2 gube vrijeme citajuci forume, bolje da rijese trenutni kolaps mreze u Zagrebu, nema signala, ne radi nista![]()
Mislim da bi >klik ignore< ovdje sada jako dobro došao...![]()
Hihi, vidi stvarno, prebacilo me na vip. Bazna stanica Gornji ČehiIzvorno postao JBT
u novom zg-u sam. Samo, ništ ne radi, ne može se zvati.
Jel samo ZG trenutno bez Tele2 mreze ili jos neki gradovi? Vec 2 sata potpuni crash..
Bookmarks