cek cek malo. jesi li svjestan sto si napisao ? Ne radi kodiran je al neznam dal ce raditi sa SIMom nekog drugog operatera koji nudi te usluge ili sam ja nesto krivo procitao.Izvorno postao Inovator
cek cek malo. jesi li svjestan sto si napisao ? Ne radi kodiran je al neznam dal ce raditi sa SIMom nekog drugog operatera koji nudi te usluge ili sam ja nesto krivo procitao.Izvorno postao Inovator
dobar grah daleko se čuje
Ako sam ja dobro shvatila, pitanje je da li ce radit na Vipov SIM, s obzirom da je to njihovo i ide preko iste mreze...Izvorno postao KaKaV NeReD
Ja mislim da nece, jer ako ce se pozivi od Vipa racunat kao druga mreza, onda nece dat ni da se Vipov SIM moze stavit u mob.![]()
cemu nagadjati dok nam netko ne kaze iz prve ruke?
Nemaju cijene, ima Vipova politika, bit ce kako oni procjene da ce bit bolje za njih, a kao sto rekoh, s obzirom da su donjeli takvu odluku za cijene, dosljedno tome isla bi i takva odluka za kodiranje.Izvorno postao KaKaV NeReD
A mislim, i Tele2 ima roaming preko vipove mreze, pa ne moze Vip kartica u Tele2. Tako da ih to sto je ista mreza nece sprijecit...
E sad, jedino postoji mogucnost da ocjene da im vise pase da Vipovci mogu stavit svoje kartice u Tomatove mobitele, ali ne vjerujem...
pa paketi se vec mogu kupiti, prema tome .........![]()
...prema tome trebali bi uskoro saznati...od nekog...Izvorno postao KaKaV NeReD
Ja bi rade dala pare na 8 kremsnita
i drzala se Telea...
nista... kako sada stvari stoje 4 kremsnite tebi 4 meni i Tele2 ti ostaje.
Kartica Vipa ide u simexa i SE od paradajza![]()
da, krivo si shvatioIzvorno postao KaKaV NeReD
.
kažem, mobitel je kodiran na tomato, a ne raspolažem podatkom da li je kodiran na VIP + tomato podskup mreže ili je kodiran na tomato, znači u tom slučaju radi samo i isključivo sa tomato karticom, bez mogućnosti rada sa VIP karticom. znači full network lock kao što to radi VIP, T-mobile, TELE2 kod nas. mobitel je preko MNC2 moguća kodirati na mrežu, ali otvoriti ga za podksupe, to bi u ovom slučaju značilo VIP+tomato.
Bookmarks