daj kaj brijes telefoni su 300 i 500 kn sa 50 kn razgovora.. ako je to tebi masno, onda si bas korisnik za Tomato...Izvorno postao frish-KI
![]()
daj kaj brijes telefoni su 300 i 500 kn sa 50 kn razgovora.. ako je to tebi masno, onda si bas korisnik za Tomato...Izvorno postao frish-KI
![]()
Jel ti čitaš postove? Velim da nemaju što stavljati u ponudu skupe mobitele obzirom da jedino nude kao usluge najosnovnije: pozive i SMS poruke... Oni bi trebali ponuđivati samo low entry uređaje za što manje para... Kaj će ti jedan K750 ili N70 u njihovoj ponudi kad ne možeš slati ni MMS, ni skinuti ili poslati mejl, ni spojit se na internet...
pa nisu ni stavili... znam, znam, krivo sam skuzio, ti si to nekome objasnjavao ..mybed:bunny:Izvorno postao frish-KI
pazi ovo.. j210i u oglasniku nabaviš za 300kn. a70 za 130knZAŠTO bi ga kupovala u tomatu?? zato kaj dobijem 50kn razgovora?!?
masno je to masno...
trebali su ponuditi sve te "stare" mobitele ful jeftino... npr za 50kn s 50kn razgovora. e onda bi si penzići razmislili o tome![]()
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Pa, istina... Ove cijene paketa nisu baš tak povoljne... Jest to malo novaca, ali ta dva paketa bi trebala komotno biti stotinjak kuna jeftiniji... Pogotovo ako žele navući određen broj korisnika...
pa nisu li svi telefoni jeftiniji u oglasniku? ne znam kako se isplati raditi svercerima s tim aparatima, a jasno mi je da nitko ne zeli prodavati nesto jeftinije od 300 kn sluzbeno i davati garanciju, support i servis i lacati dozvole i atesteIzvorno postao fly_nan
daj se skuliraj maloIzvorno postao fly_nan
kad odrastes i zaposlis se shvatiti ces da zvot nije kao u teletubbiesima
@RSRRCTDjsp_m lakše malo sa obraćanjem...
@ostali tema je otvorena samo za ponudu mobitela, diskusije o uslugama, cijenama, i ostalome se vodi unutar ostalih tema. svi postovi koji se ne drže tog pravila bit će obrisani, smatrani offtopicom, a oni koji učestalo ponavljaju OT bit će sankcionirani.
Bookmarks