mislim da ce to biti privlacno turistima koji ce za 4 euro centa slati SMS-ove i na kraju ljeta vratiti se s tlefonom doma i dati ga babi
mislim da ce to biti privlacno turistima koji ce za 4 euro centa slati SMS-ove i na kraju ljeta vratiti se s tlefonom doma i dati ga babi
SE J210i
GSM 900/1800/1900 MHz
GPRS, MMS, JAVA
radi s tomato SIM karticom.
heheh.. malo smješno![]()
mogli su u ponudu staviti sve stare mobitele koje više ničemu ne služe nego samo s njima možeš zvati i slati sms. mislim kaj će ti ostale funkcije na mobu kada tomato nema te usluge![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
I ja se slazem da je ponuda katastrofalna, ali za neke umirovljenike kojim je mob jedini "spas" to je odlicna ponuda.kako je njihov krug kretanja ogranicen na kvart grada ili manje mjesto ne treba im vise.Dovoljno da pozovu hitnu pomoc, vatrogasce, policiju ili da se jave rodbini.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Čekajte ljudi, pa ta "mreža" služi jedino za najosnovnije: pozive i slanje SMS poruka... čak možda ni ne uvedu GPRS i MMS... Čemu onda uopće stavljati u ponudu uređaje sa kamerama i sličnim kerefekama? Platiš masno, a ni ne možeš koristiti kak spada... I da mi je znati zašto u opisu pišu GPRS i MMS obzirom da ga ne nude...
daj kaj brijes telefoni su 300 i 500 kn sa 50 kn razgovora.. ako je to tebi masno, onda si bas korisnik za Tomato...Izvorno postao frish-KI
![]()
Jel ti čitaš postove? Velim da nemaju što stavljati u ponudu skupe mobitele obzirom da jedino nude kao usluge najosnovnije: pozive i SMS poruke... Oni bi trebali ponuđivati samo low entry uređaje za što manje para... Kaj će ti jedan K750 ili N70 u njihovoj ponudi kad ne možeš slati ni MMS, ni skinuti ili poslati mejl, ni spojit se na internet...
pa nisu ni stavili... znam, znam, krivo sam skuzio, ti si to nekome objasnjavao ..mybed:bunny:Izvorno postao frish-KI
pazi ovo.. j210i u oglasniku nabaviš za 300kn. a70 za 130knZAŠTO bi ga kupovala u tomatu?? zato kaj dobijem 50kn razgovora?!?
masno je to masno...
trebali su ponuditi sve te "stare" mobitele ful jeftino... npr za 50kn s 50kn razgovora. e onda bi si penzići razmislili o tome![]()
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Pa, istina... Ove cijene paketa nisu baš tak povoljne... Jest to malo novaca, ali ta dva paketa bi trebala komotno biti stotinjak kuna jeftiniji... Pogotovo ako žele navući određen broj korisnika...
pa nisu li svi telefoni jeftiniji u oglasniku? ne znam kako se isplati raditi svercerima s tim aparatima, a jasno mi je da nitko ne zeli prodavati nesto jeftinije od 300 kn sluzbeno i davati garanciju, support i servis i lacati dozvole i atesteIzvorno postao fly_nan
daj se skuliraj maloIzvorno postao fly_nan
kad odrastes i zaposlis se shvatiti ces da zvot nije kao u teletubbiesima
a radi li s nekom drugom ??Izvorno postao fly_nan
jako smjesno
Java nema veze s operaterom i sa SIMom BTW
dobar grah daleko se čuje
ne radi, kodirano...Izvorno postao KaKaV NeReD
sad jedino ne znam radi li na VIP ili je kodiran samo na tomato podskup mreže...![]()
cek cek malo. jesi li svjestan sto si napisao ? Ne radi kodiran je al neznam dal ce raditi sa SIMom nekog drugog operatera koji nudi te usluge ili sam ja nesto krivo procitao.Izvorno postao Inovator
Ako sam ja dobro shvatila, pitanje je da li ce radit na Vipov SIM, s obzirom da je to njihovo i ide preko iste mreze...Izvorno postao KaKaV NeReD
Ja mislim da nece, jer ako ce se pozivi od Vipa racunat kao druga mreza, onda nece dat ni da se Vipov SIM moze stavit u mob.![]()
cemu nagadjati dok nam netko ne kaze iz prve ruke?
Nemaju cijene, ima Vipova politika, bit ce kako oni procjene da ce bit bolje za njih, a kao sto rekoh, s obzirom da su donjeli takvu odluku za cijene, dosljedno tome isla bi i takva odluka za kodiranje.Izvorno postao KaKaV NeReD
A mislim, i Tele2 ima roaming preko vipove mreze, pa ne moze Vip kartica u Tele2. Tako da ih to sto je ista mreza nece sprijecit...
E sad, jedino postoji mogucnost da ocjene da im vise pase da Vipovci mogu stavit svoje kartice u Tomatove mobitele, ali ne vjerujem...
da, krivo si shvatioIzvorno postao KaKaV NeReD
.
kažem, mobitel je kodiran na tomato, a ne raspolažem podatkom da li je kodiran na VIP + tomato podskup mreže ili je kodiran na tomato, znači u tom slučaju radi samo i isključivo sa tomato karticom, bez mogućnosti rada sa VIP karticom. znači full network lock kao što to radi VIP, T-mobile, TELE2 kod nas. mobitel je preko MNC2 moguća kodirati na mrežu, ali otvoriti ga za podksupe, to bi u ovom slučaju značilo VIP+tomato.
znaci ipak sam glup
meni je ovo izgledalo kaoIzvorno postao Inovator
ne radi, kodirano ali neznam jel radi na VIP. znaci prvi dio posta - siguran si da ne radi s nijednom karticom, a u drugom vec nisi.
Da, imam i ja par starih krama , gdje im je sjedište da im doniram.Izvorno postao fly_nan
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Ja sam ovdje vidio samo 1 post o ponudi tomato mobitela...
Nije da se miješam u moderatorski posao, ali sve ove postove čitao sam misleći da će biti nešto o ponudi Tomata.
Izgleda da sam bezveze gubio vrijeme!![]()
da je sama ponuda Tomato-a bogatija, bilo bi više postova sa samim mobitelima.Izvorno postao fantun28
inače, offtopica nema u ovoj temi, na to osobito pazimo
Ovo mi je stiglo danas:
![]()
Evo malo novosti i pogodnosti za korisnike Tomata
Novi uređaj je Nokia 1112 za 252kn (244,44 za gotovinsko plaćanje).
U prilogu Vam dostavljamo novi tomato cjenik br. 04/2006, važeći od danas 04.12.2006. godine!
NOVO na cjeniku:
MM 6383 - tomato komplet Nokia 1112
Za tomato komplet Nokia 1112 slobodni ste slati ručne narudžbe na fax broj 01/469 2269.
Ujedno Vas obaviještavamo da u periodu od 01.12. do 31.12.2006. svako obnavljanje tomato računa tomato bonom (u vrijednosti od 50 i 100kn) tomato nagrađuje sa dodatnih 20% vrijednosti unesenog bona.
To znači, kada korisnik obnovi tomato račun bonom od:
ü 50 kn, na svoj tomato račun primit će dodatnih 10 kn ü 100 kn, na svoj tomato račun primit će dodatnih 20 kn
Pravo na promociju imaju svi korisnici, koji su dobili SMS poruku s informacijom o promociji, te se registriraju za promociju slanjem SMS poruke s tekstom ?tomato? na broj 6092.
U prilogu Vam dostavljamo detaljnije informacije, a za sve ostale upite na raspolaganju Vam stoji tomato podrška prodaji 092 99 50.
Srdačan pozdrav,
Vaš tomato!
Zagreb, 04.12.2006.
Za puno detaljnije skinite si privitke sa željenim dokumentom.
Zadnji uredio sms freak : 11-07-2007 u 00:09
Vodafone 236
Led svjetiljka
Malen i lagan
Zaslon u boji
Polifone melodije
http://m.youtube.com/results?hl=en&g...&submit=Search
Tomato paket
179kn,u webshopu 169kn
http://www.tomato.com.hr/tomato/show...&idnews=629020
![]()
Bookmarks