OP3T je čudovište,ali 5000kn je sprdnja.pa 3300kn je na oneplus.net sa 2god.garancijom...
inače OP3/T drži bolje cijenu od iPhonea,samo pogledajte njuškalo...![]()
OP3T je čudovište,ali 5000kn je sprdnja.pa 3300kn je na oneplus.net sa 2god.garancijom...
inače OP3/T drži bolje cijenu od iPhonea,samo pogledajte njuškalo...![]()
Što mislite, otkud takav radikalan zaokret u ponudi Tomata?
Do sada su imali max 3 mobitela i to do srednjeg cjenovnog ranga. Sada imaju ponudu da glava boli.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
hahaha cijena je totalni fail
to neće nitko kupiti po toj cijeni...
Jedino kaj vrijedi je vjerojatno lakše ostvarivanje garancije.
Čak sam mislio i zbog plaćanja na rate, ali koliko vidim Tomato to nema :\
a ja nisam ono bubnio bezveze.poznajem situaciju oko OP3 i baš je tako kako sam i naveo...ako si u ZG ili nekom većem gradu za 2800kn ga prodaš u jednom danu....
Jeste vidjeli da najavljivani Xiaomi u tomatu kosta 8299kn.
Neznam jel da se smijem ili placem!
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
hahahaha... stvarno...
poludili su. ako im itko kupi taj mobitel po toj cijeni, trebaju mu pozvat hitnu da ga odvedu na promatranje. samo lud covjek ce dati toliko za taj mobitel.
nije mi jasno tko im kroji politiku cijena... netko kome nisu svi kotacici poslozeni kako treba. cemu nudit nesto sto ti nitko nece kupiti??
općenito ko daje 8000kn za mob treba ga kastrirat....![]()
Hit ponuda Ine i tomata!
Na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima uz cijenu od 499 kuna odaberite atraktivni tomato komplet Alcatel Pixi 4,5 i darujemo vas držačem mobitela za automobil vrijednim 139 kn!
Svi će kupci pri obnovi računa bonom dobiti MB-ove koji su 10 puta veći od vrijednosti bona. Vrijede bonovi kupljeni preko svih kanala (ne samo u Tomatovoj internetskoj trgovini). Promocija traje do 15. 12. 2019., a MB-ovi se dobivaju šest mjeseci.
Uvjeti korištenja Promo Paketa Dodatnih 5000 za Tomato korisnike bonova
https://ssc.tomato.com.hr/documents/...=1551172754788
Tomato do 30. 9. nudi petodnevni neograničeni internet za 30 kn.
https://www.tomato.com.hr/tarife-na-bonove
Uzeo sam pretplatu na VIP-u prije 3 tjedna, iz usluge jednom poslovnom partneru iz Mađarske (on koristi broj), kao i drugu pretplatu na Vodafone Mobile Connect karticu.. Ostao sam razočaran ponudom tarife (najveća je 200???), a i popustom pri kupnji uređaja. Uzeo sam onu neku oblu nokiu za 300 kn tek da iskoristim pogodnost, ostalo je katastrofa.. A sad ovaj tomato.. Ako je ovo sve što mogu ponuditi, živio svijet bez GSMa...
mislim da ce to biti privlacno turistima koji ce za 4 euro centa slati SMS-ove i na kraju ljeta vratiti se s tlefonom doma i dati ga babi
SE J210i
GSM 900/1800/1900 MHz
GPRS, MMS, JAVA
radi s tomato SIM karticom.
heheh.. malo smješno![]()
mogli su u ponudu staviti sve stare mobitele koje više ničemu ne služe nego samo s njima možeš zvati i slati sms. mislim kaj će ti ostale funkcije na mobu kada tomato nema te usluge![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
I ja se slazem da je ponuda katastrofalna, ali za neke umirovljenike kojim je mob jedini "spas" to je odlicna ponuda.kako je njihov krug kretanja ogranicen na kvart grada ili manje mjesto ne treba im vise.Dovoljno da pozovu hitnu pomoc, vatrogasce, policiju ili da se jave rodbini.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Čekajte ljudi, pa ta "mreža" služi jedino za najosnovnije: pozive i slanje SMS poruka... čak možda ni ne uvedu GPRS i MMS... Čemu onda uopće stavljati u ponudu uređaje sa kamerama i sličnim kerefekama? Platiš masno, a ni ne možeš koristiti kak spada... I da mi je znati zašto u opisu pišu GPRS i MMS obzirom da ga ne nude...
a radi li s nekom drugom ??Izvorno postao fly_nan
jako smjesno
Java nema veze s operaterom i sa SIMom BTW
dobar grah daleko se čuje
ne radi, kodirano...Izvorno postao KaKaV NeReD
sad jedino ne znam radi li na VIP ili je kodiran samo na tomato podskup mreže...![]()
Da, imam i ja par starih krama , gdje im je sjedište da im doniram.Izvorno postao fly_nan
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Ja sam ovdje vidio samo 1 post o ponudi tomato mobitela...
Nije da se miješam u moderatorski posao, ali sve ove postove čitao sam misleći da će biti nešto o ponudi Tomata.
Izgleda da sam bezveze gubio vrijeme!![]()
Vodafone 236
Led svjetiljka
Malen i lagan
Zaslon u boji
Polifone melodije
http://m.youtube.com/results?hl=en&g...&submit=Search
Tomato paket
179kn,u webshopu 169kn
http://www.tomato.com.hr/tomato/show...&idnews=629020
![]()
Tomislav10 je napisao da je tomato prema neslužbenim info uskoro mrtav. A pošto im stranica ne radi već neko vrijeme to bi se moglo obistiniti.
PONUDA VRIJEDI 23.05. DO PRODAJE ZALIHA A NAJDULJE DO 03.06.2007.
PONUDA SE ODNOSI NA PRODAVAONICE KONZUM MAXI i KONZUM SUPER
Izvor: http://www.konzum.hr/images/HIT/hit_letak.html
Tomato kompleti:
- Alcatel OT-E100 sa 120kn* na računu za 232 kn
- Motorola C115 sa 120kn* na računu za 262 kn
* - paket uključuje početnih 20kn+20kn sljedećih 5 mjeseci
PROIZVODI NAVEDENI U PONUDI MOGU BITI RASPRODANI VEĆ PRVOG DANA ZBOG VELIKOG INTERESA KUPACA I OGRANIČENE KOLIČINE ZALIHA
Bookmarks