2 pitanja:
1. jel se kao kabel može možda slučajno koristit onaj za starije modele siemensa (ja imam od c65)?
2. jel se mogu normalno pisat poruke il ću sa svojim ćevapima stiskat po 2, 3 gumba istovremeno? imo sam motorolu l6 i pizdio s njom, te ju na kraju prodo sam zbog tipkovnice.
Može li se novi firmware ubaciti preko bluetootha ili može jedino preko kabela?
firmware samo preko kabela. preporucljivo dca 140 kabel
computer freak
Čovječe ovo svako malo netko posta pitanje dali ide update mobitela preko BT-a...
Trebalo bi staviti netko sticky post s opisom koji se model s kojim kabelom da updateat....
Ili staviti to kao obavijest...
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Zamolio bih da netko stavi novi firmware v51 na neki upload (tipa rapidshare) ili da da link gdje se isti može skinuti, jer stranice www.benq-siemens.com više ne rade, a ne može se skinuti ni preko modopo.com
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ispricavam se ako sam fulao topic al me zanima koliko je isplativo sad kupit bs c81 u tele2 na pretplatu (cijena je 395kn)
mobitel mi privlacno izgleda ali govori se da problemi nisu rijetkost kod njih,pa ako netko ima iskustva tj.ako je netko nedavno kupio taj aparat u tele2 da kaze jesu li nest promjenili/poboljsali....
ili da ja jednostavno izdvojim koju kunu vise,pa..... :-)
Nisi fulao, ali pročitaj temu od početka, možda ti pomogne u odluci.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo ja sam nedavno nabavio ovaj mob, nisam ga platio vec neke zamjene, ali poprilicno sam zadovoljan tj vidim da je u oglasniku cca 500 kn.
Za tu lovu mislim da ga se isplati uzet, jer istina je da i za koju kn vise ne mozes kupit ne znam bas neki napredni mobitel...
Dakle ima odlicnu tipkovnicu, sredisnji taster, idu jeftine mmc u njega, stereo slusalice se uz njega dobiju, 1.3 mpx, mislim mpx nemaju veze, ali ok je, danas nije bitno koliko je mpx vec jel ima af ili nema. ima odlican mp3 player sa dosta mogucnosti, tj medju boljima, nokija je daleko iza njega po tom pitanju, naravno ako izuzmemo symbian, no oni su druga prica...
E sad jedna zanimljiva stvar je sto i ima zanimljivih tvornicki ugradjenih programa, kao pdf, word, excell i zip podrska....to me jako odusevilo...
takodjer ima e-mail sa privitcima, korisna opcija copy-paste, i tak dosta naprednih funkcija, e da tu je i edge za brzi wap.
Po meni jedina mana je losiji ekran ali ok je za tu lovu.
I naravno softwer nekad zna zezati ali to se dogadja i na drugim mobovima.
Vrlo pohvalno je to sto se tice mp3 playera, tj podrzava playliste, i pretraga po zanru, albumu, autoru, kao i po pocetnom slovu. Jako pohvalno.
Eto simpa mob za tu lovu, ok dizajna, nadje se i ok igri za njega, fotke ok izgledaju na njemu jer ima 262.000 boja, jedino sto je niza rezolucija, ali sve je to uvjetovano cijenom. Za tu lovu tesko je naci neki dobar mob, i po meni ovaj je pravi izbor, jer i prilicno skuplji mobovi osim malo boljeg ekrana ne nude nista vise, a cak su uglavnom i slabiji po funkcijama.
Ja sam ga upravo stavio. Radi k'o beba![]()
Gdje ima za skinuti igrica za C81?
Jedan mali savjet za one koji namjeravaju kupit ovaj uređaj.
Dobro razmislite koliko očekujete od kvalitete maske, dakle ako niste među onima koji čuvaju i paze na mobitele, ne preporučujem vam ovaj mobitel. Meni nije ni jednom pao, niti zadobio neki udarac, a već izgleda kao da je preživio 2. Svjetski rat. Boja se počinje dizati od samog držanja u ruci ili stavljanja na neku površinu.
Naravno, to opravdava njegova niska cijena.
Evo samo kratak komentar:
Ja ga imam par mjeseci, i nije mi se maska tak losom pokazala, tj poput svakog prosjecnog moba, malo sam se uplasio jer je lak, ali se boja ne izlizuje, niti blijedi, jedino je bed sto se prasina lako priljepi ali cim obrisem sve je ok, ne otpada farba i nije bas tako lose....
Pozdrav! Nabavio sam kabel dca140 i htio bih staviti novi firmwire na c 81 ali je problem što čim spojim mob preko kabla na komp, mob se zgasi i komp ga naravno ne može prepoznati. Šta da radim?
sto se tice maske imam ga skoro pola god i maska je netaknuta a iskreno mob nepazim i pao je par puta. ali mozda ovisi kako padne :-) samo zelim reci da maska bar meni nije tako katastrofalna. karlo jesi siguran da ti je usb ok tj da je tocno spojen na maticnu? minus plus i gnd
computer freak
Ma usb je ok jer mi spaja motorolu preko usb kabla. Skužio sam još da čim utaknem usb konektor u mob, bez da drugu stranu kabla spojim na komp, događa se ista stvar- automatski gasi mob. Ne kužim u čemu je stvar?????![]()
pitanje: jel se može na budilici namjestit da se ne pojačava zvuk? užasno mi je iritantno kad mi se ujutro pojača do daske, dobivam destruktivne porive spram moba![]()
computer freak
Kako sam napravio update softa sve radi ok, bez smrzavanja i tih stvari. Malo me iritira taj lak na maski, brzo se zapacka![]()
Zadnji uredio d@d : 03-03-2007 u 22:02
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
Bookmarks