Evo da ja iznesem svoja iskustva s ovim uređajem...
C81 imam 3 mjeseca i mogu reći da sam poprilično zadovoljan s ovim što je dosada pokazao.
Kučište me je razočaralo. Lijepa, "lakirana" maska nije pokazala kvalitetu. Veoma je osjetljiva i lako se riba boja, što se vidi na stražnjoj strani kučišta, pogotovo na rubovima, a to izgleda kao neke "mrlje" koje se ne mogu izbrisati. To je sve od nošenja i držanja. Iako mobitel nije zaprimio nikakve jače udarce, maska je počela malo "škripiti", to sam lako rješio stezanjem prendnje maske odvijačem, a pod stražnju sam zalijepio malo izolir-trake. Tipke su skroz u redu, pogotovo navigacijska koja je odlična. Jedina zamjerka funkcijskim tipkama koje nisu osvjetljene.
Stavio sam si najnoviji Firmware (51), kojim su ispravljeni samo najveći bugovi te je ubrzan rad s porukama i Media playerom (očekivao sam više).
Za moje potrebe je ok, kupio sam si RS-MMC od 1GB, a spori Bluetooth riješio nabavkom kabela. Preporučujem što manji broj većih datoteka u jednom folderu, jer kad stavite sve u isti folder, rad je jako usporen pri korištenju tih datoteka.
Kupio sam ga zbog niske cijene (1 kuna), dobrih mogućnosti za tu cijenu i dobre opreme koja dolazi s uređajem.
Ne planiram ga prodavat jer je dosta izgubio na cijeni, pa dok traje, traje.
Ostalo manje-više sve znate...

), dobrih mogućnosti za tu cijenu i dobre opreme koja dolazi s uređajem.
Odgovori uz citat

Bookmarks