Kakav konverter?
I kaj je to JENTRO ak neko zna? Cul sam da je to nekaj kao GPS i da je serijski u telefonu, al fakat nisam skuzio
Kakav konverter?
I kaj je to JENTRO ak neko zna? Cul sam da je to nekaj kao GPS i da je serijski u telefonu, al fakat nisam skuzio
dobar je ovaj SUPER video converter
http://www.erightsoft.net/SUPER.html#Dnload
Jedan mali savjet za one koji namjeravaju kupit ovaj uređaj.
Dobro razmislite koliko očekujete od kvalitete maske, dakle ako niste među onima koji čuvaju i paze na mobitele, ne preporučujem vam ovaj mobitel. Meni nije ni jednom pao, niti zadobio neki udarac, a već izgleda kao da je preživio 2. Svjetski rat. Boja se počinje dizati od samog držanja u ruci ili stavljanja na neku površinu.
Naravno, to opravdava njegova niska cijena.
Evo samo kratak komentar:
Ja ga imam par mjeseci, i nije mi se maska tak losom pokazala, tj poput svakog prosjecnog moba, malo sam se uplasio jer je lak, ali se boja ne izlizuje, niti blijedi, jedino je bed sto se prasina lako priljepi ali cim obrisem sve je ok, ne otpada farba i nije bas tako lose....
Farba ni ne može otpast jer je nema. Crn je jer je napravljen od crne plastike. Ak se zgrebe ostat će crn, al se neće sjajit jer će se zgrebat lak. Jedna ogrebotina se uopće ne primijeti na udaljenosti većoj od 15 centima. Nemate valjda džepove od šmirgl-papira :b Nije preporučljivo ni previše otvarat i zatvarat poklopac baterije jerbo će se rasklimat pa će škripit kad ga se pritisne, al to je stvar kod većine mobitela sa plastičnim poklopcima.
evo, pokušavam updateat firmware, ali nikako ne uspjevam. namjestio sam na usb punjenje, i stavio sam ono na diagnose. skinio firmware sa one češke stranice i ugašen je manager. svaki put mi kaže da moj mobitel nije pronađen ili da nije podržan...
pomoć please?
evo da pozdravim.. moj prvi postIzvorno postao goran-zg
![]()
ugl.. i mene to zanima jer sam to procitala na par mjesta na netu.. o cem se tocno radi?:bunny:
Bookmarks