Vidim da nitko to nije jos objavio ovdje....pa za one koji ne znaju...u media playeru kada pritisnete # pojavi se kao equalizer animacija koja naravno prati beat pjesme![]()
Eevo što se tiče slušalica na C81.Kada se preko njih sluša glazba imaju dvije opcije:ako se tjekom slušanja stisne gumb na slušalicama(kratko),onda se pjesma pauzira,a ako se tipka na slušalicama stisne(dulje vrijeme 2 sekunde),onda se prebacuje na sljedeću pjesmu...![]()
![]()
Vidim da nitko to nije jos objavio ovdje....pa za one koji ne znaju...u media playeru kada pritisnete # pojavi se kao equalizer animacija koja naravno prati beat pjesme![]()
a trebalo mi je malo vise vremena da skopčam da nemoram mijenjati format nego samo smanjiti bitrate...i thx za ovo u vezi slusalica...Izvorno postao regobo_02
P.S. nekuzim zasto ovaj mobitel ima zaslon 132x176, dok LG KG320 ima 176x220...a gledao sam ta dva mobitel uzivo i mogu reci da C81 ima veci ekran..![]()
Zadnji uredio ivan2008 : 15-11-2006 u 23:01
Veci ekran ne mora znaciti nuzno i visu rezoluciju istog, koliko ja znam sve je stvar velicine pixela....Izvorno postao ivan2008
No, taj mobitel je i skuplji, zar ne.... A bas, osim vise rezolucije ekrana, ne nudi i vise dodatnih zanimacija!!![]()
a skuplji je ali ne za puno...koliko sam vidio nema vece razlike u slici izmedu ta dva mobitela ili se varam...C81 je bolji jel ima proširivu memoriju do LG nema...Izvorno postao regobo_02
![]()
a kako biste snimljene filmiće gledali u fullscreen modu tjekom gledanja stisnite ljestve...isto tako vrijedi za slike....![]()
Ma c81 je bolji i gotovo! Posto sam vlasnik jednog, bilo bi samodeprimirajuce da ista drugo drugacije tvrdim!!!Izvorno postao ivan2008
![]()
A ta prosiriva memorija je mozda i najvazniji razlog zbog kojeg je bolji, cuj moze on imati mp3 reprodukciju, ali ako mozes staviti u njeg 3 pjesme, nes ti koristi od toga. U BS-u imas u paketu i dodatnu karticu od 128 na koju mozes staviti ipak dobar broj pjesama pa i filmica u dostatnom bitrate-u za ugodno slusanje glazbe i gledanje filmica!![]()
Zadnji uredio regobo_02 : 17-11-2006 u 11:36
jedva cekam da i ja postanem ponosi vlasnik Benq-Siemensa C81samo jos nisam odlucio dali da ga uzmem na pretplatu ili za gotove pare...
ako ne sutra onda iduci tjedan cu ga dobiti 100%
samo steta sto u paketu ne dolazi USB kabel...
kada bi bio usb kabal u paketu onda bi to zbilja bilo fenomenalno...
![]()
E ja sam isto nabavio taj tel..
Jel to sam meni tak ili..:
Radi brzo, ne brejka se, blutut je brz(s moba na mob)... znaci sve suprotno od onog kaj sam ocekivao... al zato imam samo 5 minuta kad snimam video iako sam stavio 128 mb![]()
Izvorno postao goran-zg
samo tebi ocito jer moj svako malo ne zeli svirati mp3 ili video, pa svako malo mi umjesto postavljenog tona za poruku svira defaultni, spor je, brejka se, da poludis, a nigdje da kupim kabel, jer ocito je da je do softvera rijec, imam staru verziju v38 i to se treba updejtati, reset ne pomaze
ajde ljudi ima di taj kabel, vec sam laganno lud, prosao cijeli varazdin, svaku trgovinu i svi mi kazu da je cijena kabla 100kn ali da ga NEMA U ZG
Zadnji uredio Sljaka : 17-11-2006 u 18:42 Razlog: U ovom dijelu foruma nije dozvoljena upotreba vulgarnih riječi.
Kaj ne pase neki kabel sa nekog starijeg Siemens moba? Brijem da sam negdje vidio kabel mislim za c 60 za neke smijesne pareIzvorno postao turando
ne pase jer je drugaciji konektor, dalo bi se sto posto prelemiti ali mi se neda plus moras i ovak i onak nabaviti novi konektor, kazem zeznuto je, telefon mi je super i dugo sam si ga htio kupiti , inace koliko ti traje baterija???Izvorno postao goran-zg
Ovo ti je drugi puta da se vulgarno izražavaš, pripazi na to i izbjegavaj ubuduće.
Zadnji uredio Sljaka : 17-11-2006 u 22:51
Glede konektora,promakla vam je tema u ovom podforumu u kojoj je sve fino objašnjeno.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21980
dali je moguce da sa ovim, neznam kako da to nazovem ugazi zvuk prilikom slikanja...evo link http://forum.modopo.com/downloads.php?do=file&id=151
Idi pod kameru,pribaci pod video postavke i vrti do dna di ti piše moje stvari srebrenim prstenom prebaci na multi karticu i 16 30 minuta nema problemaIzvorno postao goran-zg
![]()
Inače dobio sam novi mobitel nakon 20 dana,problem je bio što sam blokirao telefonski kod a funkcija samo ta SIM kartica se odblokira s kodom,tako da nisam mogao stavit drugu tele2 karticu i oni su alo alo su ga poslali u servis,još sam napisao da mi se na memoriji mobitela nakon 30 sekundi pojavi greška,oni kažu u servisu da se nikako nemože odblokirati samo ta SIM kartica i da ću dobit novi mob,srečom šta sam na MMC karticu prebacio večinu stvari.Jučer dobijem novi mobitel stavim novi kod telefona,stavio ga isti kao pin da ga ne zaboravim i mobitel je puno bolji nema greške kod videozapisa na memoriji moba,nema da ga moraš zgasit nekad radi muzike i videozapisa,uvijek se može reproducirat,brži je softver bolje slike noćui sve to besplatno,naravno sve je na hrvatskom kao i prije
Zadnji uredio web : 21-11-2006 u 19:44
.... ucinim da mi file-ovi preko bluetooth-a ide na karticu, a ne na memoriju moba???
Problem je sto na mobu nema bas pretjerano slobodne memorije ni po defaultu, a kamoli kad prebacis sve kontakte i sve poruke sa SIM-a.... Pa jos stavis koju dodatnu melodiju ili pjesmicu za pozive i poruke, shvatis da u 'Molim stvarima', gdje se smjestaju svi ti fileovi preko bluetooth-a, u kapacitetu imas samo par MB-ajta!! To je ziva muka.... Jer moras prvo prebaciti jednu pjesmu na mob, a onda nju na karticu, pa drugu..... grozno!
Nadam se da postoji laksi nacin da to odmah ide u memoriju kartice pa samo selektiras nekoliko pjesama i udri po bluetoothu (kol'ko traje, traje)??
Ja sam isto blokirao na sim unjevši više puta krivi kod telefona i trenutno je 21 dan otkad sam ga predao u servis. Baš me zanima što će bitiIzvorno postao web
![]()
Ako si blokira neke funkcije koje se nemogu odblokirat dobit češ novi mob jesi ih zva,piše ti broj na uputama reci IMEI i to je to
Kao što sam poviše naveo, blokirao sam ga na isključivo jedan sim kao i ti (unjevši kod telefona više puta pogrešno). Ja sam ga predao 31.10. u Impulsa u Splitu gdje sam ga i kupio, u ponedjeljak sam ih zvao i nije im se još vratio. Ako mi nejave u ponedjeljak zovem ih.Izvorno postao web
Nazovi Benq Siemens centar direktno,reci IMEI koji ti pišu na računu za servis i pitaj što je s mobom ,meni su dali novi uređaj nisu mogli odblokirat funkciju samo ta SIM kartica.Njihov broj ti je 01 610 5381 možeš zvat radnim danom od 8-16 h vikendom nemožeš,pa provjeri direktno šta ti je s mobon
Brijem da nemre vise od 2 dana.. Osim ak nis ne prckas po njemuu i ne zoves puno.. onda ziher moze i 3 dana.. ja punim kad dođe nekak blizu kraja, ne znam koliko moze jos u takvom stanju jer nikad nemam vremena da ga ostavim da se isprazni.. Traje mi cca dan i pol do 2 dana..Izvorno postao turando
moj frend ga je kupio neki dan i odusevljen je s mobom. Jedino veli da baterija je slaba.Cula sam mp3 i zvuk mi je ok.Sad bi on gledal filmove na mobu pa mu treba
neki codek.
Treba mu video konverter a ne kodek,nije Symbian![]()
Kakav konverter?
I kaj je to JENTRO ak neko zna? Cul sam da je to nekaj kao GPS i da je serijski u telefonu, al fakat nisam skuzio
Bookmarks