ok pobrko sam stvari, ali u koji onda format moram prebaciti mp3 da bi radio na ovom mobitelu...mozda u AAC format??? i kada sve to prebacim i stavim u mobitel dali se bitno narušava kvaliteta te glazbe?
P.S. dali se u tele2 paketu dobiju slušalice?
ok pobrko sam stvari, ali u koji onda format moram prebaciti mp3 da bi radio na ovom mobitelu...mozda u AAC format??? i kada sve to prebacim i stavim u mobitel dali se bitno narušava kvaliteta te glazbe?
P.S. dali se u tele2 paketu dobiju slušalice?
Zadnji uredio ivan2008 : 15-11-2006 u 12:06
Izvorno postao ivan2008
.aac je sasvim ok opcija, radit ce u bs-u..... Ali ne kuzim zasto to zelis raditi? Ako ti je bitna velicina, pa konvertiraj opet u .mp3 sa nizim bitrate-om!? Uostalom, nije bitno, bitno je da AAC radi i to, po mom svjezem iskustvu s tim formatom, radi jako dobro.
Da, dobijes slusalice u paketu i to ne samo slusalice za slusanje mp3 glazbe, vec su to slusalice sa integriranim mikrofonom na kabelu i prekidacem za spajanje i odspajanje poziva, tako da sluze i kao handsfree set!
BTW - zvuk mi je sasvim ok preko njih!!![]()
Eevo što se tiče slušalica na C81.Kada se preko njih sluša glazba imaju dvije opcije:ako se tjekom slušanja stisne gumb na slušalicama(kratko),onda se pjesma pauzira,a ako se tipka na slušalicama stisne(dulje vrijeme 2 sekunde),onda se prebacuje na sljedeću pjesmu...![]()
![]()
Vidim da nitko to nije jos objavio ovdje....pa za one koji ne znaju...u media playeru kada pritisnete # pojavi se kao equalizer animacija koja naravno prati beat pjesme![]()
jedva cekam da i ja postanem ponosi vlasnik Benq-Siemensa C81samo jos nisam odlucio dali da ga uzmem na pretplatu ili za gotove pare...
ako ne sutra onda iduci tjedan cu ga dobiti 100%
samo steta sto u paketu ne dolazi USB kabel...
kada bi bio usb kabal u paketu onda bi to zbilja bilo fenomenalno...
![]()
E ja sam isto nabavio taj tel..
Jel to sam meni tak ili..:
Radi brzo, ne brejka se, blutut je brz(s moba na mob)... znaci sve suprotno od onog kaj sam ocekivao... al zato imam samo 5 minuta kad snimam video iako sam stavio 128 mb![]()
Izvorno postao goran-zg
samo tebi ocito jer moj svako malo ne zeli svirati mp3 ili video, pa svako malo mi umjesto postavljenog tona za poruku svira defaultni, spor je, brejka se, da poludis, a nigdje da kupim kabel, jer ocito je da je do softvera rijec, imam staru verziju v38 i to se treba updejtati, reset ne pomaze
ajde ljudi ima di taj kabel, vec sam laganno lud, prosao cijeli varazdin, svaku trgovinu i svi mi kazu da je cijena kabla 100kn ali da ga NEMA U ZG
Zadnji uredio Sljaka : 17-11-2006 u 18:42 Razlog: U ovom dijelu foruma nije dozvoljena upotreba vulgarnih riječi.
Kaj ne pase neki kabel sa nekog starijeg Siemens moba? Brijem da sam negdje vidio kabel mislim za c 60 za neke smijesne pareIzvorno postao turando
Idi pod kameru,pribaci pod video postavke i vrti do dna di ti piše moje stvari srebrenim prstenom prebaci na multi karticu i 16 30 minuta nema problemaIzvorno postao goran-zg
![]()
Inače dobio sam novi mobitel nakon 20 dana,problem je bio što sam blokirao telefonski kod a funkcija samo ta SIM kartica se odblokira s kodom,tako da nisam mogao stavit drugu tele2 karticu i oni su alo alo su ga poslali u servis,još sam napisao da mi se na memoriji mobitela nakon 30 sekundi pojavi greška,oni kažu u servisu da se nikako nemože odblokirati samo ta SIM kartica i da ću dobit novi mob,srečom šta sam na MMC karticu prebacio večinu stvari.Jučer dobijem novi mobitel stavim novi kod telefona,stavio ga isti kao pin da ga ne zaboravim i mobitel je puno bolji nema greške kod videozapisa na memoriji moba,nema da ga moraš zgasit nekad radi muzike i videozapisa,uvijek se može reproducirat,brži je softver bolje slike noćui sve to besplatno,naravno sve je na hrvatskom kao i prije
Zadnji uredio web : 21-11-2006 u 19:44
.... ucinim da mi file-ovi preko bluetooth-a ide na karticu, a ne na memoriju moba???
Problem je sto na mobu nema bas pretjerano slobodne memorije ni po defaultu, a kamoli kad prebacis sve kontakte i sve poruke sa SIM-a.... Pa jos stavis koju dodatnu melodiju ili pjesmicu za pozive i poruke, shvatis da u 'Molim stvarima', gdje se smjestaju svi ti fileovi preko bluetooth-a, u kapacitetu imas samo par MB-ajta!! To je ziva muka.... Jer moras prvo prebaciti jednu pjesmu na mob, a onda nju na karticu, pa drugu..... grozno!
Nadam se da postoji laksi nacin da to odmah ide u memoriju kartice pa samo selektiras nekoliko pjesama i udri po bluetoothu (kol'ko traje, traje)??
a trebalo mi je malo vise vremena da skopčam da nemoram mijenjati format nego samo smanjiti bitrate...i thx za ovo u vezi slusalica...Izvorno postao regobo_02
P.S. nekuzim zasto ovaj mobitel ima zaslon 132x176, dok LG KG320 ima 176x220...a gledao sam ta dva mobitel uzivo i mogu reci da C81 ima veci ekran..![]()
Zadnji uredio ivan2008 : 15-11-2006 u 23:01
Veci ekran ne mora znaciti nuzno i visu rezoluciju istog, koliko ja znam sve je stvar velicine pixela....Izvorno postao ivan2008
No, taj mobitel je i skuplji, zar ne.... A bas, osim vise rezolucije ekrana, ne nudi i vise dodatnih zanimacija!!![]()
a skuplji je ali ne za puno...koliko sam vidio nema vece razlike u slici izmedu ta dva mobitela ili se varam...C81 je bolji jel ima proširivu memoriju do LG nema...Izvorno postao regobo_02
![]()
a kako biste snimljene filmiće gledali u fullscreen modu tjekom gledanja stisnite ljestve...isto tako vrijedi za slike....![]()
Ma c81 je bolji i gotovo! Posto sam vlasnik jednog, bilo bi samodeprimirajuce da ista drugo drugacije tvrdim!!!Izvorno postao ivan2008
![]()
A ta prosiriva memorija je mozda i najvazniji razlog zbog kojeg je bolji, cuj moze on imati mp3 reprodukciju, ali ako mozes staviti u njeg 3 pjesme, nes ti koristi od toga. U BS-u imas u paketu i dodatnu karticu od 128 na koju mozes staviti ipak dobar broj pjesama pa i filmica u dostatnom bitrate-u za ugodno slusanje glazbe i gledanje filmica!![]()
Zadnji uredio regobo_02 : 17-11-2006 u 11:36
Zanima me jel normalno na C81 da ne svijetle tipke za javljanje i prekid pozive te one dvije iznad njih?
Bom Chicka WahWah
Da, ja sam se malo razočarao kad sam to vidio pri prvom korištenju, ali navikao sam se za par dana pa to više ni ne primjećujem...Izvorno postao El Niño
Zadnji uredio Futurama : 06-01-2007 u 16:32
Baterija od c 81 sve bolja traje 4 dana bez nočnog gašenja s umjerenim razgovorima,par slika i snimljenim 1 videozapisom![]()
kako si to uspia?pa koliko ga imas? moja nemoze priko 2 dana da se okrenem na glavu!Izvorno postao web
![]()
computer freak
meni traje 3 dana bez problema bez gasenja po noci i s ponekom zavrcenom mp3-com i pokojim transferom preko BT-a.Izvorno postao MKCyber
Srx Bad
Pozdrav, evo danas sam kupil c81 u tele 2 paketu. Za sad mi je sve ok. Jedino me je** taj famozni bluetooth. Stavim da kopira mp3-cu s laptopa na mob i dođe od prilike do pola kad ono na laptopu javi 'connection was lost'. Nisam stavil mem. karticu u mob, ali mp3-ca mi ima 3MB-a a slobodno je 5MB-a. Nije mi jasno zašto puca veza. Je li još ko imal takvih problema? U čemu je zapravo problem?
Bookmarks