zanima me dali se kvaliteta pjesme jako promjeni ako iz mp3 prebacim u 3gp. kada takvu pjesmu prebacim u mobitel dali ce kvaliteta zvuka biti losija od orginala ili ce biti prihvatljiva??
zanima me dali se kvaliteta pjesme jako promjeni ako iz mp3 prebacim u 3gp. kada takvu pjesmu prebacim u mobitel dali ce kvaliteta zvuka biti losija od orginala ili ce biti prihvatljiva??
Malo si pobrkao stvari, 3gp je ekstenzija za video a mp3 za zvuk.Izvorno postao ivan2008
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ok pobrko sam stvari, ali u koji onda format moram prebaciti mp3 da bi radio na ovom mobitelu...mozda u AAC format??? i kada sve to prebacim i stavim u mobitel dali se bitno narušava kvaliteta te glazbe?
P.S. dali se u tele2 paketu dobiju slušalice?
Zadnji uredio ivan2008 : 15-11-2006 u 12:06
Izvorno postao ivan2008
.aac je sasvim ok opcija, radit ce u bs-u..... Ali ne kuzim zasto to zelis raditi? Ako ti je bitna velicina, pa konvertiraj opet u .mp3 sa nizim bitrate-om!? Uostalom, nije bitno, bitno je da AAC radi i to, po mom svjezem iskustvu s tim formatom, radi jako dobro.
Da, dobijes slusalice u paketu i to ne samo slusalice za slusanje mp3 glazbe, vec su to slusalice sa integriranim mikrofonom na kabelu i prekidacem za spajanje i odspajanje poziva, tako da sluze i kao handsfree set!
BTW - zvuk mi je sasvim ok preko njih!!![]()
Eevo što se tiče slušalica na C81.Kada se preko njih sluša glazba imaju dvije opcije:ako se tjekom slušanja stisne gumb na slušalicama(kratko),onda se pjesma pauzira,a ako se tipka na slušalicama stisne(dulje vrijeme 2 sekunde),onda se prebacuje na sljedeću pjesmu...![]()
![]()
Vidim da nitko to nije jos objavio ovdje....pa za one koji ne znaju...u media playeru kada pritisnete # pojavi se kao equalizer animacija koja naravno prati beat pjesme![]()
jedva cekam da i ja postanem ponosi vlasnik Benq-Siemensa C81samo jos nisam odlucio dali da ga uzmem na pretplatu ili za gotove pare...
ako ne sutra onda iduci tjedan cu ga dobiti 100%
samo steta sto u paketu ne dolazi USB kabel...
kada bi bio usb kabal u paketu onda bi to zbilja bilo fenomenalno...
![]()
E ja sam isto nabavio taj tel..
Jel to sam meni tak ili..:
Radi brzo, ne brejka se, blutut je brz(s moba na mob)... znaci sve suprotno od onog kaj sam ocekivao... al zato imam samo 5 minuta kad snimam video iako sam stavio 128 mb![]()
a trebalo mi je malo vise vremena da skopčam da nemoram mijenjati format nego samo smanjiti bitrate...i thx za ovo u vezi slusalica...Izvorno postao regobo_02
P.S. nekuzim zasto ovaj mobitel ima zaslon 132x176, dok LG KG320 ima 176x220...a gledao sam ta dva mobitel uzivo i mogu reci da C81 ima veci ekran..![]()
Zadnji uredio ivan2008 : 15-11-2006 u 23:01
Veci ekran ne mora znaciti nuzno i visu rezoluciju istog, koliko ja znam sve je stvar velicine pixela....Izvorno postao ivan2008
No, taj mobitel je i skuplji, zar ne.... A bas, osim vise rezolucije ekrana, ne nudi i vise dodatnih zanimacija!!![]()
a skuplji je ali ne za puno...koliko sam vidio nema vece razlike u slici izmedu ta dva mobitela ili se varam...C81 je bolji jel ima proširivu memoriju do LG nema...Izvorno postao regobo_02
![]()
Zanima me jel normalno na C81 da ne svijetle tipke za javljanje i prekid pozive te one dvije iznad njih?
Bom Chicka WahWah
Da, ja sam se malo razočarao kad sam to vidio pri prvom korištenju, ali navikao sam se za par dana pa to više ni ne primjećujem...Izvorno postao El Niño
Zadnji uredio Futurama : 06-01-2007 u 16:32
Baterija od c 81 sve bolja traje 4 dana bez nočnog gašenja s umjerenim razgovorima,par slika i snimljenim 1 videozapisom![]()
Pozdrav, evo danas sam kupil c81 u tele 2 paketu. Za sad mi je sve ok. Jedino me je** taj famozni bluetooth. Stavim da kopira mp3-cu s laptopa na mob i dođe od prilike do pola kad ono na laptopu javi 'connection was lost'. Nisam stavil mem. karticu u mob, ali mp3-ca mi ima 3MB-a a slobodno je 5MB-a. Nije mi jasno zašto puca veza. Je li još ko imal takvih problema? U čemu je zapravo problem?
Bookmarks