moze li mi itko dat link za download firmware da ne trazim po onim sugavim njemackom stranicama
moze li mi itko dat link za download firmware da ne trazim po onim sugavim njemackom stranicama
Zadnji uredio jengy : 14-03-2007 u 22:35
Tu ti još jedino pomaže winswup i stavljanje onda novog softa,mapiranje i novi FFS.
Ako imaš odgovarajuči kabel...
Ako ne odnesi ga u servis i reci da se neda upaliti....![]()
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Meni totalno ista situacija, mislim da je cak takodjer bilo na bas 22%. Jedan majstor od mobitela mi je rekao da cak postoji neki bilten Benq-Siemensa u kojem se spominje ta greska kod nekih mobitela pri updateu. Uglavnom, on mi ga nije htio popravljati jer bih tako izgubio garanciju. Zato sam ga odnio u ducan, nisam spominjao update, nego sam rekao da je stao sam od sebe i oni ga poslali u servis, gdje su sve rijesili, bez ikakvih pitanja i problema. Jos sam napomenuo da je prije toga stalno blokirao pa su mi stavili i novi software i sad sam super zadovoljan s mobitelom.
Da sad ne otvaram novu temu, a i veća je šansa da ću ovdje dobiti odgovor -
Može li se C81 podesiti da ga PC prepoznaje kao USB drive, bez instalacije MPM-a?
Ne, za sada još ne. Eventualno ako se pojavi kakav patch, ali još nisam takav vidio. U svakom slučaju dobra ideja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zanima me da li se mogu prebacivati fileovi preko bluetooth drivera?
ono kao file transfer.
Na SE-ovima i samsungu to radi. vjerujem da i na ovome.
Uskoro će biti moj pa da pitam![]()
Takav način prebacivanja radi odavno na Siemensima, tako da nema razloga da ne radi na C81.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma i pretpostavljao sam jer nemoguce da to na njima ne radi.
znaci ako ima i karticu to se vidi odvojeno memorija telefona i kartica?
evo za one kojima komp kaže da neprepozna mobitel kad ga ukopčaju preko kabela
http://benq.co.uk/support/downloads/...m?product=1052
s ovime prepozna, al svejedno se nekad čudno ponaša
pozdrav
dali netko zna, dali se moze promijeniti ikonice od baterije i signala, promijenio sam menu ikonice, ali ove nikako ne mogu nac? hvala
Možeš promjenit i te ikone ali samo patchiranjem. Ove od menija mozes promjeniti prebacivanjem novih fileova u memoriju -skoro isto kao i teme
Link ne radi.
Usput, jel ima jos negdje link za firmware 51 za c81? Ne mogu se registrirat na onoj ceskoj stranici, a na sluzbenim stranicama ga naravno nema?
Ili ako ima neka dobra dusa i stavi ga na neki od download servisa? Pliiiz?
jedno pitanjce za vlasnike c81.nikako u "dodacima"ne mogu otvoriti kalkulator,preracunavanje jedinica i stopericu.kad kliknem stalno pokazuje "molim pricekajte".da li je softverski problem ili....?
Ovo sa kalkulatorom, stopricom i preracunavanjem, vjerojatno neki bug.
E sad imam 2 pitanja u vezi c81:
1. Da li je moguce raditi upgrade softwera preko mreze tzv ota, jer sam vidio u opcijama menanger mobitela i tamo ima opcija nadogradnja softwera ali se spaja na neku cudnu stranicu i napise da nema nove verzije, a ja imam v 38, pa vjerojatno ima negdje drugdje novija verzija ali ne znam na kojoj stranici.
Isplatilo bi mi se preko mreze jer pretpostavljam da je to par mb, a simpa ima web n walk pa bi ispalo jeftinije nego ici u servis.
2. Da li se moze programirati ona tipka sto se direktno ulazi u media player, tj ja bih htio da s tom tipkom idem u operu pa da je mogu minimizirati kao i player...
Evo kupio ga. Sve je prilično dobro jedino je fw v.38.
Vidim ovdje se priča o v.51. jel bi mi tu verziju ubacili kada bih ga odneo u servis?
Ne. Ne dobiješ kabal s njime. Onda ne bi ni pitao na koju bi mi verziju nadogradili u servisu nego bi ga sam nadogradio.
Nisam ga morao čekati. Isao po 24h karticu i nije ih bilo pa reko da pitam dal sad mogu produžit ugovor i uzeti ga za 1kn (jer mi nije stiglo ono pismo) i kad ona kaže da mogu i da li ga želim odmah. Pa naravno da da. imao sam toliko novaca u dzepu![]()
Imao sam ugovor koji mi istjece za nekih 1mj. Nisam platio zadnji racun.
Mislim da je na newsima netko rekao da moras biti pretplatnik 16mj i da nisi na tarifi 0 i to ti je to. Ne moraš biti pod ugovorom.Otiđi do teleta pa nek ti provjere. Moraš imati JMBG i osobnu.
Jel netko pokušao ubaciti karticu od 1GB (predpostavljam da se fizički može ubacit)
Zanima me dal radi pošto u uputama piše max. 1GB?
Za Panasonic mi je pisalo max.128MB pa je radio bez problema s 256.
Zadnji uredio Sljaka : 23-04-2007 u 20:18
dajte mi savjet...kupio sam benq-siemens c81 i spor jr i kad slušam muziku hocu je promijenit i zasteka pa moram vadit bateriju....pliz recite mi kaj da radim...vec su mi ka zamjenili al vise nezele i opet steka i spor je...poludit cu!!!!!!!!!!!1
fakat neznam kaj da radim
nema ti to veze kaj pise,,, moj frend si je kupio karticu od 1gb i radi mu samo kaj i njemu steka ko i meni
cujte mob c81 mi ponekad steka kad slusam muziku pa mi zablokira i s videom isto...nekad mi se sam ugasi.....jel neko mozda nes zna kaj da radim???
Zadnji uredio Sljaka : 23-04-2007 u 20:18
Niš,sjedi i plači.....
Nego koju verziju SW imaš?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
@geni11 s obzirom da si iz ZG, navrati u servis da ti nadograde softver. Pod garancijom bi trebalo biti besplatno i to bi trebalo riješiti tvoje probleme.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Za one koji imaju data kabel a neda im se ići do servisa,skinite Update na verziju 51,stavite ju i problemi će bit riješeni.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=565303#post565303
vec sam zamjenio server...al vise nije pod garancijom...
don
Bookmarks