mislim na onaj zvuk kad se slika i video uključuje,i kako se smanji ona jaka vribracija?
mislim na onaj zvuk kad se slika i video uključuje,i kako se smanji ona jaka vribracija?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
u uputama za el71 piše da se zvuk kamere ne može isključiti (možda zato da se radi zaštite privatnosti onemogući potajno snimanje?)Izvorno postao silvano
a žestinu vibriranja bi mogao smanjiti umatanjem u deku, npr.![]()
Izvorno postao haloBing
da,ali u školi nema deka!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Evo, prvo pozdrav svima, novi sam.
Ponosni vlasnik C81 tek par sati, stvarčica je upravo na prvom punjenju... Jel istina da je prvo punjenje samo 2h? Ma, radije neka ostane preko noći, od viška glava ne boli![]()
Inače sam SE-ov čovjek od dana kad je riknuo legendarni Siemens S35... I sad sam se napokon sjetio što mi je ono kod Siemensa bilo dobro... Oči su mi skoro ispale kad sam vidio doc i pdf viewer... PDF sam probao, radi pristojno (osim hrv. slova), doc ću sutra, moram do frenda sa bt-om na laptopu...
Eto, nikakvih problema za sad... jedino je malo spor kad se pali, očito nema druge nego novi software... Nadam se riješiti to još ovaj tjedan.
Sad samo da mi je muzike gore...![]()
Pripremi sebe na strpljivost pri otvaranju dokumenata.... (barem je tako u mom slucaju sa verzijom software-a 38) i eh da.. ako su tablice u pitanju ili vec nesto druog osim teksta, onda ti ga nece bas prikazati kako treba, a obican tekst - sve 5.Izvorno postao Onyx
da, primjetio sam da je prilicno sporo... ali glavno da radi. Malo me razocarala nemogucnost prikazivanja tablica, ali nisam bas ni ocekivao da ce radit. Ima kakav dobar program za radit tablice? Nije mi bitno proracunavanje neko (kao u excelu) ali bas bi mi dobro doslo...Izvorno postao regobo_02
EDIT: nego, s kojim temama je c81 kompatibilan? Posvuda teme za siemens modele a brijem da su blizu... čak mi se čini da sam negdje vidio na forumu ali nemogu naći...
Zadnji uredio Onyx : 29-11-2006 u 00:20
evo link pa skidajteIzvorno postao Onyx
http://www.siemensmania.cz/themes.php
...jest da je na češkom ali snaći ćete se!!
O svemu za siemense i BS imate u threadu :http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6312![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Imaš ovdje "Excell"Izvorno postao Onyx
u javi. Meni je radio na svim Siemensima, isprobaj pa javi kako ide.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
i ja jedva cekam da dobijem mobitel.sutra ce mi prebaciti karticu a za 7 dana cu i ja postati ponosni vlasnik Benq-Siemens-a C81...samo si jos moram kupiti USB kabel...![]()
nadam se da u Osijeku ima usb kabel
![]()
ja još nemam taj mob, ali namjeravam ga kupiti.
zanima me jedna sasvim jednostavna stvar. ima li T9 za hrvatski i moze li se on namjestiti da pise czs umjesto čžš kao recimo na sony ericssonima?
Ima ti Hrvatski t9, a č/ć/š/ž ti je automatsko ukljućeno kad koristiš t9.
Kod običnog tipkanja nemaš č/ć/š/ž.
da,ali to onda znači da su poruke duplo skuplje. tj, da mogu sadržavati duplo manje znakova.
sada ima sony ericsson j300i
na njemu postoji opcija kod t9 koja glasi "koristiti hrvatske znakove". ako je uključena odna piše čžš. ako je isklj onda czs i to u t9. zanima me ima li takva opcija i na ovom bs-u
Nema, kad koristiš Hrvatski t9, on ti automatski koristi te znakove i to ne možeš isključit.
Evo da ja iznesem svoja iskustva s ovim uređajem...
C81 imam 3 mjeseca i mogu reći da sam poprilično zadovoljan s ovim što je dosada pokazao.
Kučište me je razočaralo. Lijepa, "lakirana" maska nije pokazala kvalitetu. Veoma je osjetljiva i lako se riba boja, što se vidi na stražnjoj strani kučišta, pogotovo na rubovima, a to izgleda kao neke "mrlje" koje se ne mogu izbrisati. To je sve od nošenja i držanja. Iako mobitel nije zaprimio nikakve jače udarce, maska je počela malo "škripiti", to sam lako rješio stezanjem prendnje maske odvijačem, a pod stražnju sam zalijepio malo izolir-trake. Tipke su skroz u redu, pogotovo navigacijska koja je odlična. Jedina zamjerka funkcijskim tipkama koje nisu osvjetljene.
Stavio sam si najnoviji Firmware (51), kojim su ispravljeni samo najveći bugovi te je ubrzan rad s porukama i Media playerom (očekivao sam više).
Za moje potrebe je ok, kupio sam si RS-MMC od 1GB, a spori Bluetooth riješio nabavkom kabela. Preporučujem što manji broj većih datoteka u jednom folderu, jer kad stavite sve u isti folder, rad je jako usporen pri korištenju tih datoteka.
Kupio sam ga zbog niske cijene (1 kuna), dobrih mogućnosti za tu cijenu i dobre opreme koja dolazi s uređajem.
Ne planiram ga prodavat jer je dosta izgubio na cijeni, pa dok traje, traje.
Ostalo manje-više sve znate...
prije sam mogao slati mp3 na mob a sad nemogu
evo print screenova
da vidite da je s bt-om sve u redu
slike se mogu slati
A mp3 ne
![]()
Jesi siguran da imaš dovoljno mjesta u memoriji telefona?
neće idalje ?
Može li mi netko reči zašto MPM program za c81 nemože pronači telefon koji je spojen preko bluetooth-a? hvala.
jesi instalirao i podesio m-router? Bez njega MPM ne radi preko bluetootha.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Instaliraj m-Router i kad ga pokreneš podesi mu opcije. Nije teško, shvatit ćeš. S obzirom da ima više mogućih postavki i da si svatko može odabrati ono što želi teško je napisati upute na način podesi ovo, podesi ono. Ako ti zapne, lakše je riješiti konkretan problem, nego predvidjeti sve moguće situacije.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo da i ja nešto kažem!
mob je sve u svemu ok, ali kučište je teška banana! extremno lomljivo i izgrebe se bez ikakvih problema! to me jako jako živcira!
nema vece face od Isusa
2 pitanja:
1. jel se kao kabel može možda slučajno koristit onaj za starije modele siemensa (ja imam od c65)?
2. jel se mogu normalno pisat poruke il ću sa svojim ćevapima stiskat po 2, 3 gumba istovremeno? imo sam motorolu l6 i pizdio s njom, te ju na kraju prodo sam zbog tipkovnice.
Može li se novi firmware ubaciti preko bluetootha ili može jedino preko kabela?
Bookmarks