osim sto je tomato u nekim stvarima duplo jeftiniji of tvoje firmeIzvorno postao JBT
![]()
"jedino" za ovaj dio: sve fiksne u federaciji, neke brojeve u Brčkom i mobilne mreže Eronet (063) i GSMBiH (061) (quote Jay)Izvorno postao JBT
Ti postaješ stvarno naporan, ja sam jasno citirao za koje se brojeve usluga ne odnosi i evo opet ćuIzvorno postao JBT
Što znači da možeš za 0,99kn/min zvati cijelu Federaciju, neke brojeve u Brčkom i mobilne mreže Eronet (063) i GSMBiH (061), a jedino što te košta više je kad zoveš Republiku Srpsku i Mobilnu Srpske (065).zona BiH ne uključuje pozive prema brojevima +387 1x, +387 2x, +387 49 1x, +387 49 2x, +387 49 3x, +387 49 4x, +387 49 8x, +387 49 9x, +387 5x, +387 65x, +387 66 5x, +387 66 6x, +387 66 8x, +387 66 9x, +387 78x; već se oni naplaćuju po cijenama za tarifnu zonu Europa I.
osim sto je tomato u nekim stvarima duplo jeftiniji of tvoje firmeIzvorno postao JBT
![]()
"jedino" za ovaj dio: sve fiksne u federaciji, neke brojeve u Brčkom i mobilne mreže Eronet (063) i GSMBiH (061) (quote Jay)Izvorno postao JBT
a koj se vrag vas dvoje prepirete ..sasvim je jasno da jedan operater nece biti u svemu najjeftiniji..svaki ima svoje svjetle tocke i to je to..Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
uzmes koju zelis od tih kartica i zoves s koje hoces i kad hoces
pa zar jos nisi shvatio zasto se njih dvoje svadjaju...jedan radi za vip a drugi radi za tele2...pa moraju placu zaraditi...to im je posao, da svoju firmu promoviraju....Izvorno postao jdabic1
Najbolje da se njih dvojica nađu na kavi ili bureku pa nek razmijene ideologije.......
To je apsolutno tocno, ovim se putem ispricavam zbog cijena za BiH, nesto sam krivo vidio pa sma napisao.Izvorno postao jdabic1
Za ljubitelje svježeg paradajza i one koji će to tek postati napravio sam nešto sličica za wallpaper mobitela http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=347336&postcount=40
I još jedna glupost. Piše se "Tomato" a izgovara se "Tomejto". A papci koji su ga izmislili govore Tomato, po Vuku. 'Ko je sat tu lud?
pa bojim se da talijani i njima slicni ne koriste izgovor tomejto
dobar grah daleko se čuje
Koji Talijani?
pa koji Talijani. Kako koji talijani? ko kaze da se svugdje izgovara tomejto
i jedno i drugo je pravilno, ne kazu dzabe ameri "tomejto - tomato" kad je nesto svejedno...![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Ili kako bi englezi rekli amerima:Izvorno postao Drug Mile
Aj sej tomato ju sej tomejto!
Isto kao što imaš color i colour.
Engleski se niti piše niti čita svugdje isto![]()
sto se tice izgovora engleskog jezika, talijanima nikad ne treba vjerovati. oni ionako sve iskrive na sebi svojstven nacin.Izvorno postao KaKaV NeReD
ma dobro. Kako god govorili tarife i usluga nece biti bolje ili losije. To je moje misljenje a vi se i dalje furite na izgovor![]()
Baš sam bio maloprije do obližnje poslovnice HP-a i kažu da nisu dobijali tomato.
Ma šta nisu, lažu! Sve su već smazali, još se nisu ni ohladile limenke.Izvorno postao jay
![]()
Zadnji uredio ojpi : 23-06-2006 u 16:02
Ja sam sad bio u jaskanskom Konzumu i nema ni tamo. Zena nikad cula...
jedino je nabavljivo kod slijedećih...Izvorno postao Pharcyde
tomato proizvode možete kupiti na kioscima Tiska, u Metro C&C centrima te u poštanskim uredima Hrvatskih pošta.
@Jay
Znam za to, no netko je na forumu ili na newsima rekao da ih ima u svakom Konzumu... eto, u Konzumu ih nema, u pošti ih nema...
![]()
Ja sam danas bio do pošte u požegi te su mi rekli da sutra dobivaju brojeve za prodavat.Izvorno postao Pharcyde
- Red-Gsm.net -
Ne misliš valjda na ovaj post? LOLIzvorno postao Pharcyde
"Kako nema, ima u svakom konzumu.
http://tinyurl.com/rmm2o"
podudaraju se i rade i na VIPIzvorno postao KaKaV NeReD
zna možda netko jeli se dobiju kakvi novci na račun pri registraciji?
nisam vidio nikakvu priliku za registraciju
Bookmarks