Vjerojatno neće reagirati iako je ovaj postupak uistinu za pravno istraživanje.
Vjerojatno neće reagirati iako je ovaj postupak uistinu za pravno istraživanje.
Bez brige mislim da su oni to detaljno proucili, da nemaju nikakve shtete, kao sto sam gore napisao, ko je kriv ovima kaj su radili zakon, kaj nisu mislili i obuhvatili virtualne mrezeIzvorno postao JBT
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
dobro dobro! Postavimo stvar ovako, ako je to neovisna mreža (kao što Vip tvrdi) i ako je Virtualni operater (što nije - iako je!) onda koliko primjerice Tomato plaća naknadu za korištenje Vipovih odašiljača Vipu... baš me zanima kako će to proći primjerice na knjiženju (na tu ih caku mogu uhvatiti).Izvorno postao Smrt
Ako već Vip nije ništa ilegalno napravio, ok, svaka čast! Međutim, sigurno je iskoristio lex imperfecta (nesavršenu pravnu normu, nedovoljno normiranu - laički, rupu u zakonu).
Pa, ne može biti tako jednostavno... Ne bi oni radili i ulazili u takav projekt da nisu svaki segment pomno razradili i proučili...
daleko od toga; siguran sam da su itekako dobro proučili zakon (što se već i sada vidi). Ja sam samo naveo jedan banalan primjer... mislim da su pravnici imali posla ovih danaIzvorno postao frish-KI
vjerojatno isto placaju kako i T-mobile placa koristenje landlineaIzvorno postao SEguy
![]()
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks