Moženeki link ??:bunny:
Moženeki link ??:bunny:
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
bilo je vec - www.tomato.com.hr
mozda i bude nesto dobroga,ali tele2 je jos uvijek jeftiniji(bar u tarifi 85).
Glupo je uspoređivati s postpaidom jer ako tako gledaš Vipova easy tarifa u kombinaciji s ljetnom tarifom je nedostižno niskih cijena.Izvorno postao zmija
Brzo ce taj pomidor u ropotarnicu povjesti![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Evo nešto zanimljivo s http://www.tomato.com.hr/faq.htm#7
baš me zanima hoće li raditi na mobovima kodiranim na vip7. mogu li aktivirati tomato ako imam mobitel drugog operatera?
tomato SIM kartica radi s mobilnim telefonima koje možete kupiti u tomato paketima.
naravno da hoceIzvorno postao jay
![]()
dobar grah daleko se čuje
Po čemu to zaključuješ?Izvorno postao KaKaV NeReD
Pretpostavka je bila da hoće, al ono kod nas nikad se neznaIzvorno postao KaKaV NeReD
al ako ti kažeš onda je tako
![]()
hajde nek se javi netko tko ima tomato SIM sa iskustvima - za nagradu cemo ga nakrcati rejtingom..![]()
da, pretpostavka je da je pod vipovom bransom, samo me zanima jel imaju novi kod mreze ili je on kao i kod vipa 10.
da, ako netko ima informacije koji je mnc+mcc kod mreze nek javi (ako se uopce razlikuje od vipovog koda mreze).
bizz
Imam jednu teoriju pod uvjetom da je ovo u VIP-ovoj režiji.
U vipu su uvidjeli logiku kojom hrvatski narod razmišlja i djeluje. Velika većina mrzi jeftino (ipak smo mi velike guzice) i zato brand 091 opstaje "skup" a pošto dio svekolikog pučanstva ipak preferira jeftino i uvidjeli su da tele2 ima siguran rast, odlučili se se pokrenuti vlastitu izdvojenu mrežu ne bili zadovoljili sve apetite.
Tomato je Vipnetov brand to je jasno napisano čak na njihovim stranicama.Izvorno postao Drug Mile
Bas me zanima da li na Tomatu rade SMS-ovi s inozemstvom posto nema roaminga. Druga stavr, VIP je nasao rupu u zakonu te na osnovu dobivenog pozivnog broja pokrenuo virtualnu mrezu bez ikakvog prethodnog natječaja. Očito su uvijedli da im se to više isplati nego da VIP sire i na 092 kao sto je to T Mobile ucinio na 099.
Bookmarks