tomato ne nudi uslugu roaminga niti dodatne usluge (MMS, parking...)
tomato ne nudi uslugu roaminga niti dodatne usluge (MMS, parking...)
nema potpisa
ocito je kud ovo sve dugorocno vodi -> navuci postojece prepaid korisnike na pretplatu, postupno ukidati vip.me, i ograniciti se na tomato kao jedini prepaid...
Služba za korisnike tomata, radi održavanja niskih troškova za operatera, međutim, neće biti besplatna i poziv na broj 092 99 33 naplaćivat će se 1,70 kn po minuti.![]()
![]()
![]()
![]()
Zanimljivo je da će kornisici Vipneta - dakle oni s 091 brojem - pozive prema 092 brojevima plaćati kao da su upućeni u drugu mrežu.
Tko voli nek izvoli....![]()
"drugi razlog odabira ovog branda simboličkog je značenja. pošto je naša ponuda, što se tiče jednostavnosti i cijena, očigledno drugačija od onoga što je trenutno dostupno na tržištu, upotrijebili smo simboliku "bacanja rajčica" na već postojeće ponude na tržištu."
Svašta.![]()
Znaci da sami sebi bacaju rajcice u lice![]()
Hehe, točno tako, oni su kao ponudili nešto novo. Novost je bila 0,39 i 1,39 što je daleko bolje od vipovog tomata. Tomato je dobar jedino kao drugi mob za vipove prepaid korisnike da ne moraju plaćat 3kn prema drugoj mrežiIzvorno postao JBT
![]()
cekaj, ne kuzim tvoju matematiku - kako 0,39 moze biti bolje od 0,29 i 1,39 bolje od 0,99?Izvorno postao ojpi
www.tomato.com.hr
dakle VIPnet je Audi, tomato je VW ili Seat..
Zadnji uredio jsp_m : 19-06-2006 u 14:41
vidim pobrkao si hijerarhiju unutar VAG koncerna....Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
onaj čije ime nosi je kralj; Volkswagen....
--------
iako mnogi predviđaju neuspjeh ovo operatera, statistika telekomunikacija u HR govori suprotno. broj korisnika stalno raste, svak igrač na tržištu može i hoće ubrati dio kolača, dobar je primjer fiksna telefonija, gdje alternativni operateri mjesečno povećavaju broj korisnika za 10 000.
osobno, po meni najveći lapsuz ovog tomato-a je u imidžu i vizualnom identitetu, trenutno se možda može smatrati IN zbog nekog ljetnog štiha, ali sve mi je to nekako neozbiljno, vjerovatno se cilja ponajviše na osnovnoškolce
vuces na offtopic, al sto mogu kad me vuces za jezik - nema veze tko je br1 kao ime, vec tko ima bolji proizvod, a to je Audi - pa svi znaju da oni rade prave aute, a da su VW Audi LightIzvorno postao Inovator
Kaj se tice toga dal su to u vezi Paradajza napravili legalno il ne, ko je kriv ovim tutlekima kaj su radili zakon, kaj nisu uzeli u obzir virtualnu mrezu, haha garant neznaju niti kaj to znaci nit da to moze postojat![]()
Zadnji uredio whiteboy : 20-06-2006 u 13:56 Razlog: Izbrisan off!
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
jos jedno sranje od vip-a.mogle su biti i nize cijene razgovora.bljak:bunny: :bunny: :bunny:
Bookmarks