Ma ja mislim da oni to odmah vide. Koliko sam vidio, motorole imaju onu crvenu točkicu iza baterije koja se razmaže u dodiru s vodom.. Baš se razlije.. Prvo provjeri to da li je razliveno
Ma ja mislim da oni to odmah vide. Koliko sam vidio, motorole imaju onu crvenu točkicu iza baterije koja se razmaže u dodiru s vodom.. Baš se razlije.. Prvo provjeri to da li je razliveno
kakva točkica? kod mene je nema...Izvorno postao ::wrangler::
Izvorno postao GoGs
ne sjećam se na l6; na v3 je 100%
sta vi mislite da su oni u servisu tako glupi,pa naravno da ce skuzit.(ja sam mislio da su glupi pa sam savjetovao susjedi da se napravi glupa i odnese mob u servis i kaze da se mob sam od sebe ugasio,i nakon dva dana zovu oni iz servisa da dode i kazu joj da je mob bio u dodiru sa vodom i da oni nemogu tu nista napravit)i sad vi razmislite koje tu ispao glup naravno ja.
tako je bilo i kod mene...ja sam nokiu 3310 zalila alkoholom...ali tada toga nisam bila svjesna...
mobitel se naravno ugasio...upalila sam ga drugi dan kad sam dosla k sebi...i mob je radio bez problema...nakon 8mj mob je jednostavno krepao...mislim,ekran nije radio i buduci je bio jos pod garancijom odneli ga na servis...i rekli su mi da se ne isplati popravljat,da je bio u dodiru s vodom i da je korozirao...
tako da...nisu oni bas tak jako glupi pa da nece skuzit...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
e pa onda je i tvoj bio u vodi...Izvorno postao GoGs
![]()
Radi se o običnom indikatoru koj,i kada se nađe u vodi, pocrveni...na nekim modelima motorola nalazi se samo ispod baterije dok na većini, iz mog iskustva , bude još jedan i to unutra , na jednom od onih limova...Izvorno postao GoGs
Izvorno postao flyer19
O tome govorimVanjski postoji na nekima, a unutarnji na svima vjerojatno..
![]()
pa nisam lud. sad sam otvorio onaj unutarnji poklopac i ništa se ne vidi. Možda ima nekakvi lakmus papir (nisam stručan kemičar) ili tako nešto koji dobije boju ako je bio u vodi, ali golim okom ništa ne vidim.
EDIT: evo, na E1000 sam našao. ispod baterije je veličine možda 5mm promjera. kad se navlaži, poljubičasti. vjerujem da je na L6 sa druge strane (negdje kod testpointa) ali nije mi se dalo sad to rastavljat. No ko zna, možda neće provjeravat.
Na v300 je također ispod baterije.
Zaboravi bilo kakav popravak u vlastitoj režiji!
Izvadi bateriju i pravac servis i reci iskreno o čemu se radi. Platit ćeš popravak, ali imaš velike šanse spasiti mob. Bilo kakav pokušaj podvaljivanja tipa nemam pojma zašto se ugasio rezultirat će time da će ga u servisu prvo uključiti da vide o čemu se radi. Sa svakim uključenjem šanse za spas rapidno padaju. Ako si iskren, prvo će ga staviti u ultrazvučnu kupku i očistiti, tek nakon toga će, ako je moguće i ako je isplativo popravljati.
Ne zaboravi se dogovoriti za maksimalnu cijenu koju si spreman podnijeti, da nemaš problema oko nepredivih troškova.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
e tu je problem cijena,zato i ljudi idu varat servisere a ubiti varaju sami sebe,
potpuno se slazem sa šljakom.
Da nebi bilo zabune evo indikator
Zadnji uredio Inovator : 19-06-2006 u 22:49
Bookmarks