ako je ispran u slatkoj vodi iz pipe, tu je i kamenac. Moj savjet: kad se osuši (dan/dva) i onda ga probati upaliti u bootloader modu (možda se firmware zblesirao-vjerovali ili ne, imao sam 3 takva slučaja kod motorole, jedna L6). Ako neće u bootloader mode, onda bi bilo dobro izvaditi malu "bios bateriju", pričekati jedno minutu, i probat ga oživiti sa Testpointom. ako se pokaže S Blank Neptune LTE2, onda se mobitel može popraviti. Napravi se repair preko clipa i samo ubaci novi firmware.
Ako je pod garancijom, dobro ga osuši i probaj ga podvalit (reci da se zgasio sam od sebe i da više ne puni i ne pali). Ako ti to prođe, onda ako popravak nije moguć, nakon 2 tjedna dobivaš zamjenski uređaj.
No ako primjete da je bilo vode, onda se pozdravi i sa mobitelom i sa garancijom i sa svime.
Puno sreće

Odgovori uz citat
ili neshto slichno, i sve to zato sto ti se mob ugasio preko nochi, neda se vishe punit, uopche ne daje znakove zhivota, ma kuzhish me... pravi se blesav, mozhda upali. meni je to jednom upalilo sa ruchnim satom kad sam opao s biciklom u more (znam... bruka)... i pravio se blesav i dobio novi
...ali tada toga nisam bila svjesna...

Bookmarks