objesi ga na štrik i cekaj ćudo-![]()
objesi ga na štrik i cekaj ćudo-![]()
ako je ispran u slatkoj vodi iz pipe, tu je i kamenac. Moj savjet: kad se osuši (dan/dva) i onda ga probati upaliti u bootloader modu (možda se firmware zblesirao-vjerovali ili ne, imao sam 3 takva slučaja kod motorole, jedna L6). Ako neće u bootloader mode, onda bi bilo dobro izvaditi malu "bios bateriju", pričekati jedno minutu, i probat ga oživiti sa Testpointom. ako se pokaže S Blank Neptune LTE2, onda se mobitel može popraviti. Napravi se repair preko clipa i samo ubaci novi firmware.
Ako je pod garancijom, dobro ga osuši i probaj ga podvalit (reci da se zgasio sam od sebe i da više ne puni i ne pali). Ako ti to prođe, onda ako popravak nije moguć, nakon 2 tjedna dobivaš zamjenski uređaj.
No ako primjete da je bilo vode, onda se pozdravi i sa mobitelom i sa garancijom i sa svime.
Puno sreće
e drito sam to htio rechi... ako imash garanciju, prvo ga otvori (ako mozhesh a da ne sjebesh garanciju) i DOBRO ochisti od soli i sl. zatim ga stavi da se posushi i ne zaboravi sa shtapichima za uho dobro pochistiti i najmanje rupice... zatim odi u servis gdje imash garanciju i pravi se lud... ono, probudio si se u 12 sati jer ti alarm nije zvonio, zakasnio si na shkolu/faks/posao, dobit chesh otkazIzvorno postao GoGs
ili neshto slichno, i sve to zato sto ti se mob ugasio preko nochi, neda se vishe punit, uopche ne daje znakove zhivota, ma kuzhish me... pravi se blesav, mozhda upali. meni je to jednom upalilo sa ruchnim satom kad sam opao s biciklom u more (znam... bruka)... i pravio se blesav i dobio novi
uglavnom, sretno sa L6, fini je to mob...
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Ma ja mislim da oni to odmah vide. Koliko sam vidio, motorole imaju onu crvenu točkicu iza baterije koja se razmaže u dodiru s vodom.. Baš se razlije.. Prvo provjeri to da li je razliveno
kakva točkica? kod mene je nema...Izvorno postao ::wrangler::
Izvorno postao GoGs
ne sjećam se na l6; na v3 je 100%
sta vi mislite da su oni u servisu tako glupi,pa naravno da ce skuzit.(ja sam mislio da su glupi pa sam savjetovao susjedi da se napravi glupa i odnese mob u servis i kaze da se mob sam od sebe ugasio,i nakon dva dana zovu oni iz servisa da dode i kazu joj da je mob bio u dodiru sa vodom i da oni nemogu tu nista napravit)i sad vi razmislite koje tu ispao glup naravno ja.
e pa onda je i tvoj bio u vodi...Izvorno postao GoGs
![]()
Radi se o običnom indikatoru koj,i kada se nađe u vodi, pocrveni...na nekim modelima motorola nalazi se samo ispod baterije dok na većini, iz mog iskustva , bude još jedan i to unutra , na jednom od onih limova...Izvorno postao GoGs
Izvorno postao flyer19
O tome govorimVanjski postoji na nekima, a unutarnji na svima vjerojatno..
![]()
Izvorno postao GoGs
Ovo nemoj nikako radit! Ima jedna toćka koja je bijela ispod baterije i kad se smoći postane crvena. Aj slikaj mobitel ispod baterije, pa da vidimo...
Bookmarks