Dvije "male" stvari su problem:
1.) kako NeReD veli, baterija + backup-baterija i kratki spoj: ako se "zašlusao" možeš ga zaboravit.
2.) korozija. I kod slatke, a pogotovo kod slane vode, korozija će ti pojest tipke, odnosno kontakte. Ja sam nekoć službenu Nokiu držao u kupaoni dok sam se kupao. Jedno 5-6 puta, ne sjećam se točno, je bila između 15 minuta i pola sata sa mnom u kupaoni na velikoj vlazi (para u zraku). To ipak nije kupanje moba u vodi, ali je dovoljno blizu. Rezultat: mob je radio, ali su vodovi korodirali, pa sam svaku tipku morao žuljati i stiskati ko konj samo da primi. SMSove je bilo skoro nemoguće pisat, kad je trebalo nazvat nekog iz imenika također poduhvat...
Otišla na servis, probali su je u ultrazvučnoj kupki posušit itd, ali nije pomoglo: korozija vodova i zbogom.

Odgovori uz citat
ili neshto slichno, i sve to zato sto ti se mob ugasio preko nochi, neda se vishe punit, uopche ne daje znakove zhivota, ma kuzhish me... pravi se blesav, mozhda upali. meni je to jednom upalilo sa ruchnim satom kad sam opao s biciklom u more (znam... bruka)... i pravio se blesav i dobio novi

Bookmarks