e drito sam to htio rechi... ako imash garanciju, prvo ga otvori (ako mozhesh a da ne sjebesh garanciju) i DOBRO ochisti od soli i sl. zatim ga stavi da se posushi i ne zaboravi sa shtapichima za uho dobro pochistiti i najmanje rupice... zatim odi u servis gdje imash garanciju i pravi se lud... ono, probudio si se u 12 sati jer ti alarm nije zvonio, zakasnio si na shkolu/faks/posao, dobit chesh otkazIzvorno postao GoGs
ili neshto slichno, i sve to zato sto ti se mob ugasio preko nochi, neda se vishe punit, uopche ne daje znakove zhivota, ma kuzhish me... pravi se blesav, mozhda upali. meni je to jednom upalilo sa ruchnim satom kad sam opao s biciklom u more (znam... bruka)... i pravio se blesav i dobio novi
uglavnom, sretno sa L6, fini je to mob...

ili neshto slichno, i sve to zato sto ti se mob ugasio preko nochi, neda se vishe punit, uopche ne daje znakove zhivota, ma kuzhish me... pravi se blesav, mozhda upali. meni je to jednom upalilo sa ruchnim satom kad sam opao s biciklom u more (znam... bruka)... i pravio se blesav i dobio novi
Odgovori uz citat
Bookmarks