danas mi je L6 završio u moru. Nakon 15 min. izvađen opran u slatkoj vodi,sušen koliko se da ali nema života. Da li se isplati popravak, te dali da ga još pokušam sušiti ? hvala![]()
danas mi je L6 završio u moru. Nakon 15 min. izvađen opran u slatkoj vodi,sušen koliko se da ali nema života. Da li se isplati popravak, te dali da ga još pokušam sušiti ? hvala![]()
A kako ti je upa ajme....
Mislim da mu nema spasa, to nije neki izdržljiv mobitel. Ja udarim malo u nešto, bilo što i on se resetira![]()
Samo malo! Jel to uređaj bio pod vodom 15 minuta ili..? Ako jest, onda mu sigurno nema spasa... Sori...
lol dobro da ljudi ne pišu ispao mi mob s vrha nebodera sastavio sam ga nekako i ne radi šta da radim
Servis, nemožeš ništa TI napravit... nažalost![]()
Seriously?
Ma kakav servis? To je debelo natopljena elektronika... To se ne isplati popravljati...
i ispranaIzvorno postao frish-KI
![]()
Seriously?
što znaci sušen. preporuca se telefon ostaviti bar jedan dan na suhome da sve ispari iz njega. Sa ispiranjem si eliminirao vecinu soli iz morske vode alo voda iz zida (kako je neki nazivaju) nije bas naj cistija za mobitele. Nemoj zaboravit da vecina telefona ima backup napajanje za memoriju koje radi iako skines bateriju. Kud te vrag tjerao turat odmah bateriju cim si mislio da je suh.
Mozda kupka u kadici ga ozivi, ako se dade bilo sto spasiti onda ce mu to pomoci.
ako je krepo onda ces ga pamtiti kao telefon koji ti je pao u more![]()
dobar grah daleko se čuje
Geee.. Mojoj sestri je tada 2000 kn plaćena i 3 dana stara V3 upala u kupku na 5-6 sekundi, izvadila ju, skinula bateriju, sušila 1 dan i radi najnormalnije.. Ali 15 min u SLANOJ vodi..
Ne znam.. Piši gotovo..
![]()
E, kak got bilo, daj napiši kak je završilo. Živo me zanima jel to uspjale izdržat, jer ak je, ode ja po jedan takav za plažu![]()
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Kad smo već kod upadanja, mojoj je kćeri prije tri godine upao Simens C-(nešto) u WC školjku. Da, dobro ste čuli, WC školjku. Nakon sušenja ostala je mala flekica na ekranu, ali nakon čišćenja kontakata baterije, isti je proradio i radio bez problema do smrti prije nekih dva mjeseca. Za mene je to bilo čudo, ali čuda se dešavaju.
Pozdrav od Đuke.
Bookmarks