Stazist i CSI!
Sada ih nema ali dvije najbolje ikada: Sopranosi i OZ!
Stazist i CSI!
Sada ih nema ali dvije najbolje ikada: Sopranosi i OZ!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
joj da stažist, genijalna serija![]()
Seriously?
heheh, i meni!Izvorno postao cyberphere
Inače najbolja humoristična serija su mi Mućke, onako vani puše bura ,zamotam se ispod debele deke i uživam u zimskom ugođaju!![]()
Gabrielle u seriji. Inače Eva Longoria.Izvorno postao Compov
Ja gledam zbog one smotane Susan... Oke, oke! Zbog njezinog vodoinstalatera...![]()
Ja gledam dobre filmove i serije.I katkad pogledam vijesti.
Seinfield je kao serija zakon, međutim, taj Jerry mi toliko ide na nerve, jer je hebeni narcisoid, kreten i šta je najvažnije u kroz cijeu seriju sve troje njih prikazuje kao smotance, luzere, čudake, dok je sebi namijenio ulogu "najmanje" lošeg. Mene to iritira do boli.
pa svasta volim: sport,dokumentarce,serijene koje me uspiju nasmijat(naravno osim vec videnih i spomenutih klasika: seinfeld,mucke...itd)
![]()
aaa!!kriv si dozivio to!Izvorno postao Drug Mile
pa i ellaine je realativno normalna , ne zeli on sebe stavit kao boljeg od njih.
isto i sebe "kuri" u emisiju nekakvim glupim odlukama .
al ne dolazi bas do izražaja od gramzljivog Georgea i onog luđaka Kramera .
Gledajte Seinfeld![]()
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
- Seinfeld = OK osim narcisoidnosti. Ali isplati se zbog Kramera
- Will & Grace = OK
- ona o vatrogascima je isto hard-core do boli
- kućanice tu i tamo imaju koju foru, al' ne gledam redovito
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
"reporteri"..urednica Mirjana Rakic...jedna od boljih emisija na HTV-u
uuu da.. reporteri je kul emislija skroz. evo jučer je bilo o jednoj meni jako zanimljivoj temi koju baš učim za ispit. samo su joj gosti ponekad malo nezanimljiviIzvorno postao jana
rakička je ful kul
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Seinfeld je rasisticka serija! Svi su zidovi...ne gledam to!Izvorno postao Ljubav
Driedl, driedl, driedl...
I made you out of clay,
but I ain't gonna play with it
cause driedl's...
by Eric Cartman
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Seinfeld je meni defintivno od humora odlican
dobar grah daleko se čuje
Nisam Seinfeld doživio kao rasističku seriju, više kao bolesno narcisoidnu. Možda je malo prenaglašeno to što je on Židov, pa Elaine isto (kao glumica).Jer po toj logici bi svaki Spielbergov film trebao biti rasistički. Mislim, da ne bude zabune, imam ja itekako desnih stavova glede Izraela i općenito glede njihove politike u svijetu, ali mislim da ne treba ovo svrstavati pod politiku.
Odosmo u off.![]()
da, da... dosta vi toga gledate...
ali nitko nije napisao da gleda LOST... a serija bas zakon
Pogledam LOST , Kućanice tu i tamo Seinfeld-a prije sam gledao mućke
Vatreni Dečki su mi dobri i onaj ludi Tommy dobra mi je bila epizoda dok je dosao Isus po cini mi se Mariju Magdalenu u Lamborgini Murcielago-u a iza na registraciji piše "Sad svi znate što vozim"![]()
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
Gledam uglavnom Index na Z1. I seinfelda nekad, kad se sjetim.
prije su mi bili prijatelji i sex i grad,sad volim pogledat nedjeljom na rlt one forenzicare i tjedno na htv ekipu za ocevid i takve serije,volim dokumentarce o kitovima i morskim psima,volim latinicu pogledat i naravno dobre filmove ako ih bude (pomogucnosti da ne idu vec treci danza redom)
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks