eh, svi govorite da vas boli za smak svijeta, a svi bi se zasrali da dodje pouzdana informacija o nekom kometu ili tako necemu...protivno ljudskoj prirodi je ne bojati se smrti.
ja osobno ne razmisljam o tome, iz razloga jer sam ateist pa ne vjerujem u takve stvari, a mogucnosti nekakvih kometa ili tako necega je jako mala
Smaka svijeta će biti, htjeli vi to ili ne. Možda ne onakvog opisanog u otkrivenju, ali sasigurno će biti. Naime za 4 do 5 milijardi godina, potrošiće se zaliha vodika u jezgri sunca, koja je potrebna za nuklearnu fuziju pomoću koje se taj isti vodik pretvara u helij i oslobađa energiju koju mi danas uživamo. Kraj sunca će izgledati tako što će najprije nabreknuti i progutati prve 4 planete susatva (možda ipak otkrivenje nije fikcija) i onda će se pretvoriti u bijelog patuljka. Nadalje, čak i ako uspijemo pobjeći na neke druge planete ili sustave, ono što slijedi je tzv. "Big Crunch" koji je antipod Big-bangu. I tada će se cijeli naš svemir svesti na jednu singularnu točku, sličnu onoj iz koje je i nastao.
Eto ljudi, budite bez brige, svi smo mi u izvjesnom smislu osuđeni na propast i sudnji dan dolazi, ma koliko mi šutjeli o tome
hebe mi se za to sve......za 4 mil.godina živjet će moj neki praprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapr apraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprap raprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapra praprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapr apraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprap raprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapra praprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapr apraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprap raprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapra praprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapr apraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprap raprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapra praprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapr apraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprap rapraunuk pa mi se živo .... za njega
Bookmarks