ako pržiš s nerom, imaš opciju pod copy option-read option-ignore read errors-staviš kvačicu-pa odmah ispod write defect sectors.Izvorno postao axw
ako radiš u alcoholu 120% isto ima sličnu opciju. isti sistem.
ako pržiš s nerom, imaš opciju pod copy option-read option-ignore read errors-staviš kvačicu-pa odmah ispod write defect sectors.Izvorno postao axw
ako radiš u alcoholu 120% isto ima sličnu opciju. isti sistem.
Znam, pokušao, neće.![]()
Kojom brzinom pržiš? Probaj smanjiti brzinu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Brzina prženja DVD - ova 16x. zašto smanjit brzinu?Izvorno postao Sljaka
DVD pržilica Philips SPD2400L1.
Pržio sam i direkt i sa harda, ali preferiram prvo image na hard pa onda na dvd.
to se i meni dogodilo par put. mislim da je to do medija.
probaj na sporije, kak Sljaka veli.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
To mi se prečesto događa...probat ću, ali i ovako mu treba 1h da isprži jer mi je komp spor - IBM 800 mhz - 348 RAM -
Eto probao sam, jedan sam uspio spržit ali ostale... ima li još kakva anti error metoda?
A life? Cool! Where do I download one of those?
Upravo zbog toga. Komp ti je spor i događaju ti se prekidi u snimanju koje ni Buffer underun protection ne može pokriti.Izvorno postao axw
Nemoj zaboraviti da je broj operacije koje komp može napraviti odjednom ograničen i da mu jednostavno moraš dati vremena da napravi neke stvari. Podizanje brzine u samo jednom segmentu, ovom slučaju DVD-pržilice, može često biti kontraproduktivno. Shvati da je cijeli lanac jak koliko mu je jaka najslabija karika.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
koja pzžilica je to?
jel pržiš direkt s dvd-a na dvd ili s harda?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks