ako pržiš s nerom, imaš opciju pod copy option-read option-ignore read errors-staviš kvačicu-pa odmah ispod write defect sectors.Izvorno postao axw
ako radiš u alcoholu 120% isto ima sličnu opciju. isti sistem.
Nedavno sam pokušao spržit jedan dvd film i šta mi se desi...error na tom i na tom blocku u to i to vrijeme,kontam bit će da je oštećen. Probam ja drugi, pregledam ga, čist ko suza, ubacim, stavim pržit kad ono nakon nekog vremena opet error.moje pitanje je ima li kakav nacin da se te greške preskoče ili je to samo "ranjivost" dvd - a. kasnije sam probavao druge dvd filmove pa opet isto. što, kako, zašto?
![]()
PS: Filmovi nisu 100% novi, gledani su x puta ali nisu ni oštećeni.
ako pržiš s nerom, imaš opciju pod copy option-read option-ignore read errors-staviš kvačicu-pa odmah ispod write defect sectors.Izvorno postao axw
ako radiš u alcoholu 120% isto ima sličnu opciju. isti sistem.
Znam, pokušao, neće.![]()
Kojom brzinom pržiš? Probaj smanjiti brzinu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
koja pzžilica je to?
jel pržiš direkt s dvd-a na dvd ili s harda?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Brzina prženja DVD - ova 16x. zašto smanjit brzinu?Izvorno postao Sljaka
DVD pržilica Philips SPD2400L1.
Pržio sam i direkt i sa harda, ali preferiram prvo image na hard pa onda na dvd.
to se i meni dogodilo par put. mislim da je to do medija.
probaj na sporije, kak Sljaka veli.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
To mi se prečesto događa...probat ću, ali i ovako mu treba 1h da isprži jer mi je komp spor - IBM 800 mhz - 348 RAM -
Eto probao sam, jedan sam uspio spržit ali ostale... ima li još kakva anti error metoda?
A life? Cool! Where do I download one of those?
Upravo zbog toga. Komp ti je spor i događaju ti se prekidi u snimanju koje ni Buffer underun protection ne može pokriti.Izvorno postao axw
Nemoj zaboraviti da je broj operacije koje komp može napraviti odjednom ograničen i da mu jednostavno moraš dati vremena da napravi neke stvari. Podizanje brzine u samo jednom segmentu, ovom slučaju DVD-pržilice, može često biti kontraproduktivno. Shvati da je cijeli lanac jak koliko mu je jaka najslabija karika.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ne vjerujem da je do toga..ja sam imao celeron 633 i 128 SDRAM-a przio je bez problema.Prije ce biti da je przilica krepala.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Kojom brzinom?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pržilica je OK, novija je. ja isto mislim da je do računala.
smanjio sam brzinu na 8x
A life? Cool! Where do I download one of those?
Koji program preporucujete za przenje
DVD-ija ???
najnoviji nero
clone dvd i dvd fab.
Pa naravno da je najvjerovatnije brzina prženja u pitanju... To 16x su najčešće marketinške fore i neki mediji ne mogu podnijeti zapistivati podatke tolikom brzinom... Ja DVD-e nikad ne pržim na brzini većoj od 8x... I onda sve radi i nijedan mi ne zajebe...
da pogodim , dok przis imas sa strane jos neke procese aktivne .. sa tim procesorom i tolko rama , nebi smio.
naravno da moze zeznut onda , makar je presumnjivo da zezne uvijek jedan te isti fajl(upoucuje da je taj odredeni fajl kriv jeli)
ja imam 512 rama pa nemogu przit na 16x , mislim stavim ja na 16x al svako malo se prazni onaj buffer , pa treba cekat dok se opet ne napuni..pa mi dodje na isto kao da przim 8x.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
meni do sada niti jedan dvd kod snimanja nije izbacio error!
sve svoje dvd-e snimam na 4x (cca 20-ak min) i ne vidim cemu tolika drama oko brzine snimanja, kao kod kuce imas neki ludi job pa moras snimiti za 2-3-5 min![]()
totalna glupost !!
kao prvo moras pogledati kako ti je spojen dvd rec (master ili slave?), stavi ako mozes na master i na drugi ide kanal, a na prvi hdd!
posto imas jako malo memorije, samo dizanje win-a (kontam da je xp) ti proguta skoro to sve i jos ako ti u starup-u dize neke programe...koma !
a ti snimas na 16x !!! nece ici !!
snimaj na 4x i kada snimas, NEMOJ raditi nista na compu!!
ako mozes, nabavi si NERU 6.6, taj je stabilan !!
i nemoj stavljati neru 7 jer je prilicno glupo rijesen i nije bas stabilan !!
dakle, lagano...i sve ce biti ok....dok ne nabavis neki noviji stroj !
a dok nero snima...recimo...ako ti je 20-ak min jako dugo, mozes se poseks4ty sa djevojkomili ...budi mastovit !
sve naj u NovoJ
RoBee
Ispod ikona mi se pojavila podloga koko to mogu maknut pomagajjjjjjjj
Fuck is good
Fuck is funny
Everybody fuck for money!
Kako preko Nero mogu da se prze dvd??
Objasnite te mi kako i gde šta da kliknem!!
Molim vas bicu vam zahvalan!!!
O bože... Pa to je skoro kao da se ne znaš snalaziti u windowsima... Trebaš prvo neke stravi napraviti prije prženja, kao odabiranje pržilice, pa kakav medij želiš zapržiti (audio, DVD video, ISO, data...), pa potrpati datoteke koje želiš zapržiti, pa tek onda dolazi prženje...Izvorno postao Va®ga
Bookmarks