na z530i možeš samo mijenjati sms zvuk, za paljenje i gašenje ne... isto je i za z520iIzvorno postao nijala
ali ja negasim mob pa mi nije potrebno ono drugo![]()
na z530i možeš samo mijenjati sms zvuk, za paljenje i gašenje ne... isto je i za z520iIzvorno postao nijala
ali ja negasim mob pa mi nije potrebno ono drugo![]()
Seriously?
Za zvuk poruke množeš staviti bilo šte.. Amr, MP3, Mid, AAC.. bilo koji format kaj ppodržava..Animacija pri paljenju i gašenju se nemože mijenjati..
@ Compov. Koliko si prvi put punio mob , i kolko ti traje baterija?
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
prvi put punio cijelu noć... jer je to jaaako važno na početku... drži 3-4 dana intenzivnog korištenja, a 6-7 dana manjeg korištenja... evo punio sam ga u petak imam još "pola" baterije znači ako ga budem koristio isto kao i do sada izdržati će do srijede...
eh da i ona je pitala za zvuk pri paljenju i gašenju ne za animaciju![]()
Seriously?
Uuuups... Ja sam ga punio kojih 5 sati , stime da sam skoro cijelo vrijeme prćkao po njemu... Nada mse da neće puno smanjiti vijek baterije...![]()
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
smanjit ces osjetno kapacitet baterije 100%,.Izvorno postao blozer
Moze se smanjiti, ali i ne mora. Uglavno sad se potrudida iscrpis bateriju do kraja, dok se mob ne ugasi. I onda ju ostavi cijelu noc, nekih 10-12 sati da se puni. I tako dva puta. Vjerovatno ce biti s njom sve u redu. Inace ovaj postupak se radi sa svim baterijama u elektronickim uredjajima. Ljudi zato dobijete upute i na hrvatskom jeziku sa svime, a ne da vam stoje u kutiji!!Izvorno postao blozer
![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
ipak se može staviti animacija po želji pri gašenju!
Izbornik -> Podešenja -> Zaslon -> Početni zaslon -> i onda se izabere moja slika i pretražiš po mobu kaj da staviš!
Danas sam vidio Z530i uživo. Meni je zaklopljen puno ljepši od Z520i, ali kada se otvori, heheeh, shit... doduše, valjda se malo prilagoditi, a i stvar je ukusa.
Usput, mislim da je bolji ekran na Z520i, ali ne mogu biti siguran, uostalom vidio sam ga samo na tren.
Ako i je lošiji radi ekrana (vjerojatno ne puno), imaš bar karticu pa to kao kompenzira taj (mogući) nedostatak. Neka mi netko kaže točnije oko ekrana jer se jako zanimam za kupovinu ovog mobitela.
Inače, došao je u ponudu u EM po cijeni od 1.399,00 kn. Živio Tele2 i njegova cijena. http://www.emshop.hr/detalji.asp?sid...54&cid=1&pid=3
Usput da ne zaboravim, ovaj momak mi je rekao da će se taj slabi zvuk riješiti valjda novim upadateom softwarea.
sreća da su se barem sjetili staviti tu opciju za poruke!Izvorno postao Compov
![]()
ni ja ne gasim mob osim ako baš ne moram, ali ipak bi bilo zabavno da tad mogu stavit nešto što ja hoću. tu je opciju imao i moj stari T65 pa mi nije jasno zašto je nemaju noviji modeli!?
mislim, nije li cijela poanta mobitela koji imaju tisuće boja i različite dodatne opcije da ih možemo prilagoditi kako MI hoćemo?![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks