E,ako ja sad kupim jos 256rama...A tolko ih i imam-i imaj jos prostora za jos dosta-kako ja njih moram instalirati? Jel moram samo stavit to u onaj utor u kompu i to je to ili trebam jos nekaj?
E,ako ja sad kupim jos 256rama...A tolko ih i imam-i imaj jos prostora za jos dosta-kako ja njih moram instalirati? Jel moram samo stavit to u onaj utor u kompu i to je to ili trebam jos nekaj?
When we are good,they never remember...
When we are bad,they never forget...
Da. Kupis RAM i samo ga stavis u onaj utor. Netreba nikakva instalacija. I RAM plocica mora biti kompatibilna sa maticnom (SDRAM, DDR ili koji vec imas)
i preporucuje se reinstalacija windowsa , ak oces osjetit korist tih novih 256 rama..
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
nemoj zajebat mhz![]()
s ovim se ne slažem, glupost, ne razumijem kako samo neki misle da je reinstalacija win-a jednostavna, pa zamislite ljude koji imaju 300-400 Gb podataka, koji koriste WMware naprijmjer, u kombinaciji sa još nekoliko win-a. sve skupa jedna mala bazna stanica, i sad ja kupim gigu rama, i moram reinstalirat win? tih giga rama ili bilo koliko već se itekako osjeti pri radu, bez apsolutno ikakvog reinstaliranja, pa valjda su oni koji su to radili mislili na takve stvari. i zato i je RAM najjednostavija komponenta za ugradit, apsolutno ništa nije potrebno za njenu upotrebu.Izvorno postao Ljubav
slazem seIzvorno postao zerobravo
,to sto se mene tice uopce ne utjece,ako nadogradis ram vidjet ces odma
![]()
Posto i ja sad mislim dodat jos ram-a da vas pitam kako se moze provjeit(testirat) koliko ram-a imamo
desni klik na My computer/properties i pisat ce ti![]()
Bookmarks