pitam zato sto je povoljna u njemackoj tj 116 eura pa ce mi sestra kupit, a ionako me samo muzicki dio moba zanima, a i ekran je lijep j dobar a ostale funkcije kao kamera i 3 g me ne interesira, a dobije se i 512 mb uz ju....
pitam zato sto je povoljna u njemackoj tj 116 eura pa ce mi sestra kupit, a ionako me samo muzicki dio moba zanima, a i ekran je lijep j dobar a ostale funkcije kao kamera i 3 g me ne interesira, a dobije se i 512 mb uz ju....
Mob definitivno vrijedi tih novaca. Imao sam E398 koji je bio odlican, vjerujem da je tako i s ovim modelom, jer su u principu potpuno isti + ono sto je gogs rekao o modanju. Cijena je odlicna pogotovo kad se uzme u obzir ovih 512 mb kartica koja kod nas dodje nekih 30 eura sama. Te vjerjujem da ces i stereo slusalice dobiti s njimIzvorno postao labud
, ako ne i USB kabel. Za te novce dobijes dobar mp3 player i odlican mobitel, te upotrebljiv usb disk. Definitivno isplativo. Na tvom mjestu ne bih razmisljao o kupovini.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
sve sam blize da cu ga uzeti samo mi nije jasno sto se moze dobiti modanjem?
da li vise ili manje od ostalih motorola?
možeš uključiti oko 90% opcija koje možeš vidjeti na ovoj straniciIzvorno postao labud
to je samo za seem edit + jasno mod flashanje, flexanjem itdIzvorno postao GoGs
Bookmarks