Imao sam 5140, te nije telefon nešto posebno. Originalne maske su sve smao ostporen na udarce, meni se strgala kad sam ga pokušao otvoriti sad je kod frenda i on je već na drugoj masci.
Praktična je lampa al to je IMHO sve.
Imao sam 5140, te nije telefon nešto posebno. Originalne maske su sve smao ostporen na udarce, meni se strgala kad sam ga pokušao otvoriti sad je kod frenda i on je već na drugoj masci.
Praktična je lampa al to je IMHO sve.
Stari ga ima ko sluzbeni i mob je cist ok , znam da baterija traje ful dugo , dosad je i prosao svasta a jos je ko nov . nadam se uskoro mozda dodje i malo vise u moje ruke .
Ako ces odluciti kupiti mi se javi na PM, mogu ti nesto(5140i) povoljno ponuditi.
Nokia 5140i je robustan mobitel , dosta kvalitetne završne obrade , po mojem mišljenju , to je rezultat "tvrdim" tipkama! Baterija drži dosta dugo , ako ga se pravilno prvi puta napuni drži i preko 3 dana!! Ovaj mobitel je za korisnike koji rade po teškim uvjetima, znači prašina , voda i sl.... Ak mob trebaš ovak jer ti se sviđa može se i tako koristiti ali trebaš privikavanje , al opet to nije područje za taj mob i nemreš ga full iskoristit! Stari je kupio 5140i i onda ju je dao vozaču , ne znam zašto a meni je mob bio baš dobar , ona svjetiljka je JAKO korisnaa ak je neko skužio ima i "VASER-VAGU" to je pravi mali građevinski mob
Evo mogu ga usporediti sa Siemensom M65 (njega imam kao drugi mob) jer su u istoj klasi!
Dakle po mojem mišljenju Nokia vodi u gotovo svim segmentima , osim što Siemens ima u ovom slućaju bolju kamericu i malo mekše tipke!!! Siemens je jako ograničen kapacitetom.
Eto nešto ukratko![]()
Pozdrav
znaci ako si zidar kupi ga odmah
Bookmarks