Video je strasan, iako se nista ne mice, ali zena kako stenje je zakon. Ovo nece moci ici na TV, ako nije mogao japanac koji pjeva RH himnu. A jos kad na kraju usklikne Tele Zwei. Strasno.
Video je strasan, iako se nista ne mice, ali zena kako stenje je zakon. Ovo nece moci ici na TV, ako nije mogao japanac koji pjeva RH himnu. A jos kad na kraju usklikne Tele Zwei. Strasno.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Ako će odbiti prikazivati reklamu, onda smo u većem qurtzu nego li sam mislio... Kakve li cenzure... Mada bih rekao da nije rađena za TV prikazivanje...
A što se čudite kada živimo u državi u kojoj Crkva može staviti veto na rad nedjeljom, uzurpirati centar grada i napraviti "čednu zonu", a ujedno i voditi dobar dio državne politike. Mi smo u biti Vatikanski ghetto, samo toga još nismo svjesni..![]()
da ne bude zabune, vjernik sam i katolik, ali protiv nekih stvari ću uvijek biti..
Izvorno postao ::wrangler::
Znači ipak je Bozanić ghetto pimp sa svojim križem i lancem
Na tele2.hr je stavljen link za nogometnu reklamu ali datoteke još nema pa ćemo se morat strpit dok ju postave.
Zadnji uredio sms freak : 01-07-2006 u 11:53 Razlog: promijenjen je link
Kao što juče rekoh:
Tele2 nogometni paket reklama je online i možete ju skinuti
http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...ETNI_PAKET.mpg (5.4MB)
Ova reklama Ruf mich an je upravo bila na Novoj TV. koji LOL.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Evo sada je bila ta reklama na Novoj tv.. Ruf mich an.... Bolesno![]()
![]()
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
a jel postoje linkovi i za starije reklame?Izvorno postao sms freak
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Pošalji im upit e-mailom pa možda i postave.Ova nogometna je zbog velike popularnosti i upita na kraju i postavljena na web.
Bookmarks