Pretragom po forumu možeš naći hrpetinu postova koji se bave ovom problematikom, sve je već raspravljeno nadugačko i naširoko i nema se više što reći. khidegove reputacije su izbrisane jer je zloupotrebljavao reputacijski sustav
Pretragom po forumu možeš naći hrpetinu postova koji se bave ovom problematikom, sve je već raspravljeno nadugačko i naširoko i nema se više što reći. khidegove reputacije su izbrisane jer je zloupotrebljavao reputacijski sustav
LMAO!Izvorno postao gog
Khideg je nas idol! On je Che ovog foruma!![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
te reputacije su zesce smece - najvise mi digne tlak kad netko mi da negativno a ne znam zasto jer se ni ne potpise , koje konjine.
ja sam jednom dobio negativnu reputaciju, a tamo komentar ono ful kul
Čovjek se slaže s mojim mišljenjem, samo se slučajno zeznuo, ja nisam ništa radio, jes me briga zbog crvene kockice![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Dužan sam tiIzvorno postao blazzer
!
evo ja cu svim nesretnima iz ove teme podjeliti po jednu pozitivnu reputaciju da vam bar malo ubazim bol![]()
lol....F*** the systemIzvorno postao RSRRCTDjsp_m
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pročitajte pravila vezana uz reputacije, nije dozvoljeno komentirati ih. A ti Router pripazi kako oslovljavaš druge forumaše...
edit: Korisniku Router je izdano upozorenje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=346337#post346337
Zadnji uredio gog : 18-06-2006 u 00:57
Bookmarks