vidiš, griješiš u vezi flata, motorola već godinama nema problema sa njim, barem ne simptomski, samo pojedinačni slučajevi, često uzrokovani nekim mehaničkim udarcem i slično.Izvorno postao Siemens
vidiš, griješiš u vezi flata, motorola već godinama nema problema sa njim, barem ne simptomski, samo pojedinačni slučajevi, često uzrokovani nekim mehaničkim udarcem i slično.Izvorno postao Siemens
Ja sam isto zapeo za L7.. Da li je ona po defaultu lockana samo na vip ili je ima i u slobodnoj prodaji..? I inače, kako ste zadovoljni s njom, prednosti, mane..? Da li je ona od aluminija sva? (za razliku od L6 gdje je samo stražnji poklopac takav) Da li šteka, kakva je brzina izbornika itd..
imam l7, je sva je od aluminija,ne šteka, brzina izbornika je solidna, jedino ju još imam lockanu na vodafonšitIzvorno postao ::wrangler::
(Inovator mi neće odgovorit na PM). ok mob za te pare. jedino je zeznuto igrat igrice jer je tipkovnica malo fancy, nisu pravi gumbi ko na v525 .
nije online pa ne odgovara... Odgovorit će ti, vjeruj mi!Izvorno postao marijancina
Znači onaj vodafone branding se da maknuti (ikone & stuff) ?
naravno... flashas i gotovo![]()
točno. može se promjeniti (ikone) sa drugim skinom, a cijeli branding riješavaš mijenjanjem flasha, no time gubiš garanciju. Više o tome u ovoj temi...Izvorno postao ::wrangler::
eh znači kupih V3i. Sw R479_G_08.B4.34R, flex SE7721AXXF1055, BL 0A.30
mem. telefona free pokazuje 11801 kb, kartica 60448 kb free. vrlo je brz, kamera dobra i dobar način pokazivanja izbornika za podešenje slika za vrijeme slikanja(izbornik se pokazuje u dnu slike).U folderu multimedija postoji mogućnost odabira defaultnog spremnika (tel.mem. ili kartica). u odnosu na V3 ima puno jači zvučnik tako da se tonovi čuju jako dobro( a da ne morate držati glasnoću na 7).
to je što sam nabrzaka vidio i dojmovi su subjektivni.![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Bookmarks