Da si procitao post od pocetka do kraja, vidio bi da sam spomenuo i tipkovnicu i WiFi! A sto se tice pisanja poruka s jednom rukom; kome je to prioritet, za toga nisu PDA uređajiIzvorno postao rospaya
![]()
Da si procitao post od pocetka do kraja, vidio bi da sam spomenuo i tipkovnicu i WiFi! A sto se tice pisanja poruka s jednom rukom; kome je to prioritet, za toga nisu PDA uređajiIzvorno postao rospaya
![]()
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
Priznajem, nisam sve procitao jer nisam stigao, no u planu jeIzvorno postao SlaWeX
Cinilo mi se da nema, jer su wifi i tipkovnica glavni razlozi za prelazak sa Compacta na trojku, tako da sam ocekivao podnaslov sa time
![]()
Meni bi trebao PDA s koji mogu upravljati sa jednom rukom i NE pisati poruke sa stylusom, nego sa hardverskom tipkovnicom. Nisam uvijek u prilici vaditi PDA iz dzepa, s jednom rukom ga drzati, a sa drugom rukom pikati po slovima.
Zato bi mi fino dosao BenQ P50 (manje od 3000 kn) koji ima GSM/GPRS/Wifi i qwerty tipkovnicu. Alternativa bi bio HTC Hermes ili Treo 700w.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
lijepa usporedbe/recenzija...
zasluzio si da i ja dodjelim nekom reputaciju, imas cast da mi budes prvi
![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Hvala, iako nije meni do svemirske reputacijeIzvorno postao Pharcyde
; na godišnjem odmoru sam ovaj tjedan, pa sam odlucio da je sad najpovoljnije vrijeme za ubiti sat vremena na pisanje recenzije koju sam planirao napisati vec neko vrijeme..
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
Bookmarks