ostat ce original SEIzvorno postao wildbabe
PITANJE: da li ako se stave nove ikone po vlastitom izboru i iste se uklone nakon nekog vremena, hoce li ostati original SE-ove ili ce mi ekran biti bez ikona?![]()
Ako je pitanje bilo vec postavljeno, moja isprika...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ostat ce original SEIzvorno postao wildbabe
iPhone 5s 16 GB
OK,hvala!Izvorno postao imatic
![]()
E kak si napravio backup ikona koje su bile na mobitelu? I gdje da nađem flash interface drivere??Izvorno postao Glava_18
original ikone su u firmwareu tak da ak izbrises ove imas original...nisam radio backup, a flash drivere imas na www.topsony.com ili potrazi po forumu....Izvorno postao Ghost Face
Never fear I is here!!!
Hvala care...Izvorno postao imatic
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
OK,thx.Izvorno postao Glava_18
![]()
ako treba kome tutorza ubacivanje flash tema na w810 nek salej pitanja na mail
charobnjak.ze@gmail.com
ili nek mi se javi u msnu charobnjak_ze@hotmail.com
provjereno rade
E ljudi uspio sam (jedva) povezati mobitelu FAR_u i sada mi je otvoren k750 i imam dva foldera FLASH i FS,a u njima nema ništa,zašto???
Kako povezat K610i sa Far-om... Dali mi kmoze ko objasnit di se moze podesit konekcija sa mobom da je USB i koji port..??
Ma tu nitko ništa nezna(ili ne žele pomoći),osim Imatic_a a on nikada nije online.Izvorno postao exotica
![]()
a mozda jednostavno nemaju svi k610....ili ne koriste far....
Never fear I is here!!!
Ja tražim pomoć oko K750i,pa opet ništa.Izvorno postao Glava_18
![]()
ok...sorry....kaj pokusavas napravit u cemu ti je problem ono gore pitanje s farom? vjerojatno su ti prazni folderi zato sto imas cid49 a ne cid36, a cid49 nemozes preko fara nego preko phone xs-a.Izvorno postao Ghost Face
Never fear I is here!!!
A kako da preko phone xs_a napravi backup menija kojega imam sada(t-mobile)?Izvorno postao Glava_18
mislim da backup nije moguce napravit a ikone ti nisu u main flashu negu u fs-u, a njega mozes skinut sa www.topsony.com jer cid49 jos nije razbijenbijen....
Never fear I is here!!!
OK,hvala! Sada ču to probati napraviti. (poslao sam ti poruku na PM)Izvorno postao Glava_18
Zadnji uredio Ghost Face : 28-12-2006 u 00:54
Kada promjenim ikone i dalje mi ostanu od t-mobile_a (t-zones i download),kako da njih isto zamjenim?
Ovako..imam k750i kupljen pred par mjeseci...piše tamo da je izrađen 2006 godine...jel...prošle...i sada...po svoj onoj proceduri...spojim ga...jel sve ok, prepozna ga...i taman kada mislim uć u fs direktorij izbaci mi poruku...
i nakon toga uđe u taj fs direktorij i u njemu ne prikaže ništa...i sada ne znam kako dalje...ima možda netko kakava savjet...ili nešto...naravno da ga spajam s kabelom (usb) koji sam dobio uz njega...
Dal trebam ja nešto sredit ili jednostavno ne radi?!
Hvala unaprijed...:bunny:
a da li se teme mogu mjenjati i na k610i?
Bookmarks