Evo ja ti prodam ibm r51e. Star je mj dana,uzel sam ga pod dug pa ga ocu prodat!
Evo starci i hoce kupit laptop i rekli su mi da biram koji hocu, ali da nije preskup, i da je dobrar
Eh posto je u Enteru tema broja : Prijenosnici do 7,500 kn, mene zanima(ako ste procitali taj Enter) koji bi laptop odabrali.
Testirani su:
- Asus A3500L
- Dell Inspiron 1300
- Fujitsu Siemens Amilo Pro V2030
- HP nx6110 EK214ES
- HP nx6110 ES435ES
- IMB ThinkPad R51e UR16PCD
- Lenovo 3000 C100
- LG LGE5 GE50
- LG LGE5 LE50
- Prestigio Nobile 150
- Prestigio Nobile 1510
*enterov izbor
Eh sada mene zanima koji je po vama najbolji laptop, i gdje ga nabavit![]()
Evo ja ti prodam ibm r51e. Star je mj dana,uzel sam ga pod dug pa ga ocu prodat!
MALCOM X
ja ti imam F-S amilo L1310g...jučer sam ga uzeo...i meni je sasvim i više nego dobar....
kako znaš ako si ga tek jučer uzeo,još si pod dojmovima
..ja koristim forcebook mali 12",ako ti je bitna veličina mislim da češ teško nač za 7k kuna sličnu stvar...sve zavisi do tvojih zahtjeva i dubine džepa![]()
tako je sodome,pod dojmovima sam...ne znam,5x je ugodnje koristite neg komp
ovisi kako se uzme, kad koristim laptop uglavnom je to sa kreveta,fotelje ili ispred televizora (govorim jasno o tome kada sam doma:-)
kada sam na desktopu,onda sam potpuno posvačen samo njemu![]()
Ja pitam koji laptop odabrat... a ne koje su prednosti laptopa od desktop racunala![]()
Dobro... koji od ovih preporucujete??
Ili ako ima neki bolji ali do 7k kuna![]()
osobno sam ljubitelj HP-a, moja nekako mi se čini do 7k kuna dobar izbor:Izvorno postao prpic
http://www.raj.hr/default.aspx?id=57
Za HP sam cuo da se jako kvare.Osobno imam Gericom Webshocs i nebi ga preporucio nikome jer su jako kvarljivi.
Preporucio bih neku toshibu za 7 k kn.
Izvorno postao zerobravo
Al kad pogledam tog, naspram Lenovo 3000 C100 bolji mi je Lenovov![]()
ja imam lenovo n100 i super sam zadovoljan (11k kn)
Koja je razlika izmedju c i n??? ne znam
moj glas ide za toshibu ili lenovo
i da, pogledaj forum pc expert jer tamo ima dosta kometara oko laptopa![]()
Definitivno best buy do 7k kuna!
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...3447&catid=184
Lenovo 3000 C100 imas u paketu 24mj. maxadsl-a za 324kn mjesecno! Ili ako placas kesom 5880 + mjesecna naknada za brzinu pristupa
http://www.tportal.hr/maxadsl/pc/index.html
Citiram: "Svi vi koji još niste postali MAXadsl korisnik, a nemate računalo ili trebate novo, iskoristite ovu pogodnost koja traje do kraja godine!"Izvorno postao kresoml
To je samo za nove korisnike kojima DSL još nije uveden. Prpić već ima DSL tako da ništa od toga. A što se laptopa u toj ponudi tiče nije loš, tako da svakako može doći u razmatranje za kupovinu izvan T-Comove ponude.![]()
ja sam za 800 eura kupio masinu: acer 9502 wsmi,1.73 centrini,ati radeon x700, 17" widescreen, 1gb ddr2, wlan, lan,modem,blutut,infrared i jos puno,puno toga. istina da je to malo veci monitor, ali ima i manjih s istim i boljim konfama za nekih 100 eura vise ili manje. da ne zaboravim. ja sam kupio svoj laptop u trstu.dolje su cijene i do 50% jeftinije. ako imas kako dolje, preporucam. a imas i na pc ekspertu jednog lika koji jako povoljno prodaje laptope. nick mu je vranoga. daje ti garanaciju i sve ostalo ko da u trgovini kupujes.
edit: evo da ti velim jos jedan laptop. model na kojem sad radim je HP pavilion dv 4378, 1.74 intel centrino,ati radeon x700 128mb,1gb ddr2,blutut,citac svih mogucih kartica,wlan,lan,altec lansing zvucnici,4xusb, i jos brdo portova,15.4" widescreen. laptop radi ko vurica. igre ut 2,nfs svi ovi noviji i jos neke novije igre, sve to radi i tjera na full detaljima. jednostavno laptop za sve kaj ti treba. i da najvaznije,cijena. po meni vise nego povoljno, 1100 eura i kad si vratis porez ispadne 880 eura. zanimljivo, jel da, koja je razlika u cijeni, a samo 2 i pol sata do dolje iz zg. ali velim, ako nemozes dolje, javi se vranogi,sigurno ces nac nesto dobro.
edit 2: sad sam tek vidio kolko imas godina. ali opet, reci starom da idete dolje i problem rijesen
Zadnji uredio ExCenTric : 24-06-2006 u 19:58
http://www.geocities.com/marko.duspara/
pogledaj ovo pa mi se javi ako odgovara, dogovorit cemo se.
U malo nisam pratio temu.......
Ma ja trazim nesto u BRODU!!!!
Da mogu otic u tu trgovinu po to...
kuzite??
Bookmarks