Zakaj bi ga prodao...mob uživo izgleda drugačije nego kaj je na slici i zbilja izgleda pre*ebeno...nema šanse da ga prodajem...a i treba mi nekaj fancy za ljetoIzvorno postao marko6630
![]()
Zakaj bi ga prodao...mob uživo izgleda drugačije nego kaj je na slici i zbilja izgleda pre*ebeno...nema šanse da ga prodajem...a i treba mi nekaj fancy za ljetoIzvorno postao marko6630
![]()
Bom Chicka WahWah
jest da su fashion modeli vise za zene, ali zasigurno bi hito jedan ovakav primjerak... i 7280/7380, otkad sam ih vidio zelim takav jedan...
fora je kad imas mob koji se istice, tipa 7600, n gage, ili neki od ovih fashion modela... to je cist ok![]()
VK 1010-IO
Potpisujem
To mi je bio i cilj - nabaviti neki jednostavan mob za ljeto, a opet vrlo atraktivan da ga mogu staviti na stol kad Švabice prolaze u bikiniju![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
meni je mob svršen,ali za neku fensi žensku...
ali ak je tebi super,dijelim tvoju sreću![]()
[QUOTE=PhytoSculpt]U početku je i meni izgleda dosta žensko, jer sam ga vidio samo na slikama...kad sam ga vidio u živo, promijenio sam mišljenje jer izgleda puno drugačije (na slici djeluje veliko i kičasto)...
slazem se, imao ga neko vrijeme, zacudio se kako kvalitetan mehanizam otvaranja:
dosadio i prodao ga..
@gotham_child: daj malo pripazi na datume tema na koje odogavarš.... zadnji odogovor na ovoj temi je bio prije puna 3 mjeseca... A ako već nešto odlučiš napisati, onda napiši nešto što neznamo... čisto prijateljski ti govorim
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao PhytoSculpt
stari moj,trebal si ostaviti N70![]()
Stvar je u tome kaj mi N70 ne treba i kaj nisam koristio 10% njegovih mogućnosti...druga stvar je, kaj će za par mjeseci N70 koštati oko 1400-1500kn, a ovi fashion mobiteli drže ipak cijenu (pogledaj samo Nokiu 8910i, koja nema gotovo niš osim izgleda i po oglasnicima dođe nekih 1000-1500kn)...tak će biti i s ovim mobom...nije od titana, ali ima metalnih površina, poklopac baterije je od prave kože i slično, što će mu sigurno držati cijenu...Izvorno postao Nono01
Bom Chicka WahWah
s ovom izjavom se slažem u potpunostiIzvorno postao danyx
zeemax
Mislim ak te treba hoce samo radi mobitela, to je zalosno...![]()
Ma zezam se ovo sa Švabicama...imam curu prek 3 i pol godine i nemam namjeru lovit cure s njim, a i kad sam ih nekad davno () lovio, to sigurno nije bilo s mobitelom i cura koja padne na mobitel je samo za poševit i niš više (bez uvrede)...
Uzeo sam ga čisto iz svog gušta, jer mi se jednostavno sviđa...
Npr. nikad me nije privlačio crveni Siemens SL55, Samsung E530 i slični mobiteli, ali ovaj je jednostavno iznimika i tu mi nema pomoći...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks