Zašto, o Phyto, zašto???
Nema 'ženskijeg' mobitela od 7360, 7370, te 7380. Brzo otvori thread u Oglasniku, prodaj to, i kupi nešto normalno. Molim te![]()
Zašto, o Phyto, zašto???
Nema 'ženskijeg' mobitela od 7360, 7370, te 7380. Brzo otvori thread u Oglasniku, prodaj to, i kupi nešto normalno. Molim te![]()
Testis unnus, testis nullus!
Što se tiče boje, uzeo si ljepši... Puni je ljepši "zlatni" od smeđeg...
To da li je mob za žene, za muškarce, za homo osobe, ili neke četvrte, o tome neću... Ako se čovjeku mob sviđa zašto ga ne uzeti...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Zakaj bi ga prodao...mob uživo izgleda drugačije nego kaj je na slici i zbilja izgleda pre*ebeno...nema šanse da ga prodajem...a i treba mi nekaj fancy za ljetoIzvorno postao marko6630
![]()
Bom Chicka WahWah
jest da su fashion modeli vise za zene, ali zasigurno bi hito jedan ovakav primjerak... i 7280/7380, otkad sam ih vidio zelim takav jedan...
fora je kad imas mob koji se istice, tipa 7600, n gage, ili neki od ovih fashion modela... to je cist ok![]()
VK 1010-IO
Potpisujem
To mi je bio i cilj - nabaviti neki jednostavan mob za ljeto, a opet vrlo atraktivan da ga mogu staviti na stol kad Švabice prolaze u bikiniju![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
meni je mob svršen,ali za neku fensi žensku...
ali ak je tebi super,dijelim tvoju sreću![]()
[QUOTE=PhytoSculpt]U početku je i meni izgleda dosta žensko, jer sam ga vidio samo na slikama...kad sam ga vidio u živo, promijenio sam mišljenje jer izgleda puno drugačije (na slici djeluje veliko i kičasto)...
slazem se, imao ga neko vrijeme, zacudio se kako kvalitetan mehanizam otvaranja:
dosadio i prodao ga..
Izvorno postao PhytoSculpt
stari moj,trebal si ostaviti N70![]()
Stvar je u tome kaj mi N70 ne treba i kaj nisam koristio 10% njegovih mogućnosti...druga stvar je, kaj će za par mjeseci N70 koštati oko 1400-1500kn, a ovi fashion mobiteli drže ipak cijenu (pogledaj samo Nokiu 8910i, koja nema gotovo niš osim izgleda i po oglasnicima dođe nekih 1000-1500kn)...tak će biti i s ovim mobom...nije od titana, ali ima metalnih površina, poklopac baterije je od prave kože i slično, što će mu sigurno držati cijenu...Izvorno postao Nono01
Bom Chicka WahWah
s ovom izjavom se slažem u potpunostiIzvorno postao danyx
zeemax
Mislim ak te treba hoce samo radi mobitela, to je zalosno...![]()
Ma zezam se ovo sa Švabicama...imam curu prek 3 i pol godine i nemam namjeru lovit cure s njim, a i kad sam ih nekad davno () lovio, to sigurno nije bilo s mobitelom i cura koja padne na mobitel je samo za poševit i niš više (bez uvrede)...
Uzeo sam ga čisto iz svog gušta, jer mi se jednostavno sviđa...
Npr. nikad me nije privlačio crveni Siemens SL55, Samsung E530 i slični mobiteli, ali ovaj je jednostavno iznimika i tu mi nema pomoći...
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao marko6630
![]()
![]()
![]()
Nekako sam znao da ces ti takvo sto napisat, ali ovaj put se slazem. Malo je prekicast... ali opet ako se tebi svidja taj mobitel sve je ok.
![]()
glupo je dijeliti stvari na ženske i muške, ali ipak tako je Bog htio da postojimo u dva spola (hvala mu) i moram se pridružiti ocjenama da valjda na cijelom svijetu nema mobitela koji je više ženski - bez uvrede ali to nije ni za metroseksualce
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Gledaj, Phyto, ti sebe trebaš upitati koju poruku želiš poslati švabicama ovo ljeto:
1) Ako im želiš poručiti; 'Joj, ja sam baš jedan fensi-šmensi fešn tip s kojim možete u šoping po nove krpice', imaš pravi mobitel.
2)A ako im želiš poručiti;'Ja sam opasan igrač i mlatim gooomile para i boljeg frajera nećete naći', nabavi si E61![]()
![]()
Šalim se, naravno!!!!
Mobitel je skroz ok, al ja imam averziju prema svemu iz Nokije što počinje sa '7', pa nisam do kraja objektivan. Jedino što je bitno je da si ti zadovoljan, svi znamo da se o ukusima ne raspravlja!!
Testis unnus, testis nullus!
točno tako, osim ovog s E61 jer to više i nije mobitel nego hladno oružjeIzvorno postao marko6630
![]()
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
mobitel je lijep ali nes privuc komada s njim,(mislice da si *****)
ha ak mu se mob sviđa,****** miša,super za njega...i treba ga boliti briga šta će trebice misliti kad ima curu...+ima i predobrih trebica na ekonomiji koje se pale na takve stvari...
Bookmarks