Meni se isto sviđa,sad jel ženski ili muški otom potom,dosta je dobra cijena a mobitel je super za te pare i to još noviji model nokie.
Meni se isto sviđa,sad jel ženski ili muški otom potom,dosta je dobra cijena a mobitel je super za te pare i to još noviji model nokie.
Definitivno odlično dizajniran mob! Osobno mi se isto sviđa, čak i onaj što ga nude u VIPme kompletu... 7360, mislim.
To bi trebao biti mobitel namijenjen modno "osviještenima", što god da to znači. Eldar daje veću prednost nježnijem spolu iako ne isključuje niti ne navodi da je isključivo za nježniji spol.
Bez obzira na dizajn, mob mi se sviđa iz razloga jer se ističe i zbilja je drugačiji od ostalih mobova na tržištu...čak mi je i puno atraktivniji od 8800 koja je jedanput skuplja...
Bom Chicka WahWah
Dobar mob... Samo mi se nesviđa onaj mehanizam otvaranja (ali valjda se lako priviknuti), i samo 10MB memorije, a nema utor za memo karticu... Da su stavili još i utor za memo karticu, mob bi bio odličan... Koliko sam čitao review, primjetio sam da soft 7370 identičan onome na 6270/6280, što je veliki plus...
Ekran mi se isto sviđa, velik je...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ovaj način otvaranja mi je super, puno bolji nego kod npr. Motorole V70...malo ga otvoriš i on se automatski otvori, nešto tipa na slideo kod D500...mob imam od jučer navečer i prvi dojmovi su više nego pozitivni...
A kaj se tiče memorije, utora za kartice i slično, mislim da je ovo čisti fashion mobitel i njime se cilja na takve skupine korisnika kojima je bitan najviše dizajn...
Bom Chicka WahWah
Evo i slika 7370 u dvije boje koje je izašao...ova smeđa mi se baš ne sviđa, a i vidio sam je u živo i onda mi je još ružnija...zlatna boja je puno elegantnija i atraktivnija, barem po mojem mišljenju...
P.S. ova zlatna koju imam nema toliko kića po sebi kao ova zlatna na slici i čini mi se dosta decntnija (mob uživo izgleda drugačije nego na slici i skroz je mali)...![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Zašto, o Phyto, zašto???
Nema 'ženskijeg' mobitela od 7360, 7370, te 7380. Brzo otvori thread u Oglasniku, prodaj to, i kupi nešto normalno. Molim te![]()
Testis unnus, testis nullus!
Bookmarks