Planiram kupiti novi mobitel pa me zanimaju vasa misljenja.
Prvo sam se zagrijao na t610 (ovo "zagrijao" nemojte doslovno shvatiti ... ) i njegov minimalisticki dizajn i mogucnosti te svestranost, ali nakon nekog vremena me popustilo te su mi se poceli svidjati flip (preklopni ) mobiteli .
Ove sam zasada primjetio :
1. samsung v200
2. panasonic eb gd-87
*
3. sharp gx 10 (samo ako je moguc rad sa hrv.operaterima)
4. ostali mobiteli samo ako imate link gdje se mogu kupiti a da su dobavljivi u hrv (i u nizozemskoj - jer sam trenutno u den haagu pa sam tu i uocio sharpa ). Naravno da mora imati color zaslon , podrsku za mms i ostalo sto je standard za ove mobitele. Eh da i necu se strpiti da dodje sx1 neonode i sl. nego mislim odmah kupiti.
Volio bih da mi kazete nesto konkretno a ne tipa "panasonic ima bolji displej a samsung kameru", "a, neeznam" i sl.
+ ako itko moze opisati nacin na na koji se moze unlockirati sharp te mu omoguciti normalan rad na vip-u ili simpi (bez vodafone live! gluposti i sl. stvari koji bi mogle ostati nakon prebacivanja sa vodafonea koji je jedini predvidjen za rad s tim mobitelom) - ako se uopce moze.
Jos me zanima i koliko ovi mobiteli imaju imaju mjesta u memoriji za smsove i vrlo mi je vazan softver (shortcuti , lakoca koristenja , ljepota screensavera , sarolikost).
Cheers ppl![]()

Bookmarks